Basfoliar 7-8-34

Tip: Mineralna gnojiva
Proizvođač: Compo

Prednosti gnojiva linije Basfoliar:

  • Brza i potpuna vodotopivost, bez taloga - bez začepljenja dizni na prskalicama
  • Homogeni proizvodi visoke kvalitete
  • Mikroelementi u helatnom EDTA obliku
  • Veliki izbor formulacija gnojiva za primjenu u svim fazama razvoja biljaka
  • Sumpor i magnezij u vodotopivom obliku
  • Basfoliar gnojiva ne sadrže natrij te imaju nizak sadržaj klora(Cl) – sadržaj klora <1%

Linija BASFOLIAR gnojiva za folijarnu gnojidbu primjenjuju se za kulture na otvorenome (drvenaste kulture, povrće) te u zaštićenim prostorima. Linija je sastavljena od širokog spektra različitih formulacija. Gnojiva se dobivaju iz sirovina visoke čistoće, koje osiguravaju odličnu i potpunu vodotopivost, bez taloga i začepljenja dizni na prskalicama. Posebni omjeri u kombinaciji različitih elemenata omogućuju zadovoljavanje bilo kojih potreba nutritivnog karaktera u različitim fenološkim stadijima kultura.

Mikroelementi bakar (Cu), mangan (Mn), cink (Zn), željezo (Fe) i molibden (Mo) prisutni su u EDTA helatnom obliku koji jamči brzu apsorpciju.

BASFOLIAR 7-8-34 + MIKROELEMENTI

Formulacija s izrazito visokim udjelom kalija radi pravilnog i uspiješnog metabolizma u završnim fazama razvoja – dozrijevanje plodova. Specifična formulacija za poljoprivredne kulture koje preferiraju kalij i koriste ga u visokim količinama (jabuka, kruška, jagoda, rajčica, krumpir i dr.). Pospješuje sve kvalitativne karakteristike plodina i nalazi svoju primjenu u završnoj fazi, osobito na jezgričavom i koštićavom voću, maslini te lisnatom i plodovitom povrću, u rasadnicima i u cvijeću. Osim osnovnih makroelemenata sadrži sumpor, magnezij i mikroelemente. Ne sadrži dušik u nitratnom obliku.

Doza primjene – folijarna gnojidba:

  • Drvenaste kulture (voćke): 3,0-5,0 kg/ha
  • Povrće i cvijeće: 1,0-3,0 kg/ha
N P K Fe B Cu Zn Mg Mn S
7,00% 8,00% 34,00% 0,05% 0,10% 0,02% 1,00% 4,00% 1,00% 23,00%

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Compo