Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OTP banka d.d.
  • 13.11.2018. 09:00

Žive od stočarstva u ekološkoj proizvodnji, pomažu im OTP Agro krediti!

Prepoznajući financijske izazove s kojima se hrvatski poljoprivrednici suočavaju, a sa željom poticanja vaše proizvodnje i poljoprivredne djelatnosti OTP banka je osmislila poljoprivredne kredite za financiranje poljoprivredne proizvodnje te kupnju mehanizacije i poljoprivrednog zemljišta.

  • 883
  • 113
  • 0

Uz ispunjene uvjete ostvarit ćete pravo na korištenje Agro kredita temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi te Agro investicijskih kredita za kupnju poljoprivredne mehanizacije i zemljišta!

Svoje iskustvo korištenja Agro kredita temeljem ostvarenih prava na potporu prenio nam je Boris Lovrenčić, vlasnik OPG-a otvorenog 2002. godine čija tradicija bavljenja poljoprivredom seže od 1970. godine kada su se Lovrenčićevi roditelji počeli baviti poljoprivredom i stočarstvom. Lovrenčićev OPG se bavi stočarstvom u ekološkoj proizvodnji po sistemu krava tele na 220 hektara oranica, livada i pašnjaka.

Dugogodišnja suradnja s OTP bankom

O iskustvu s OTP bankom Lovrenčić kaže: "Klijenti smo OTP banke već dugi niz godina i jako smo zadovoljni sa susretljivošću zaposlenika, uslugama i proizvodima banke. Trenutno koristimo Agro kredit na bazi isplate poticaja već četvrtu godinu zaredom, koji nam mnogo pomaže u održavanju i unaprjeđivanju našeg poljoprivrednog poslovanja."

Uz Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi ćete, baš kao i Lovrenčić, jednostavno financijski premostiti period od predavanja zahtjeva do dobivanja državnih poticaja. Ovaj kredit mogu ugovoriti obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti ili poduzeća koja obavljaju neku od poljoprivrednih djelatnosti i korisnici su državnih poticaja u poljoprivredi. Kredit se koristi za održavanje tekuće likvidnosti poslovanja, a cijeli iznos kredita se isplaćuje na vaš žiro račun. Iznos kredita se određuje temeljem visine isplaćenih potpora u poljoprivredi za prethodnu godinu i predanog zahtjeva za tekuću godinu.

Jednostavna kupnja poljoprivredne mehanizacije uz pomoć OTP banke

"Obzirom na izrazito pozitivna iskustva s Agro kreditom na bazi poticaja, u skoroj budućnosti planiramo iskoristiti i Agro investicijski kredit OTP banke za kupnju nove mehanizacije. Drago nam je što smo klijenti banke koja je jedna od rijetkih koja ima sluha za potrebe i probleme poljoprivrednika." istaknuo je Lovrenčić.

Uz OTP Agro paket jednostavnije do Agro kredita!

Korištenjem OTP Agro paketa, paketa usluga i raznih pogodnosti namijenjenih poljoprivrednicima, ostvarujete popust do 50% na naknadu za odobrenje kredita! Uz ovaj paket vođenje kunskog računa je besplatno, a također omogućuje korištenje niza proizvoda i usluga uz povoljnije uvjete, poput Internet i Mobilnog bankarstva i usluge SMS Info


Tagovi

Kredit Financiranje OTP banka Mehanizacija Zemljište Poslovanje OPG Agro Kredit


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]