Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OTP banka
  • 07.04.2016. 10:30

Uz Agro kredit lakše do poticaja!

Korisnicima OTP Agro paketa ne naplaćuje se naknada za ugovaranje kredita. Uz ovaj paket vođenje Vašeg kunskog računa je besplatno, a na raspolaganju Vam je niz proizvoda i usluga uz povoljnije uvjete.

  • 2.408
  • 113
  • 0

OTP banka je razvila širok asortiman kredita i kreditnih linija u svrhu financiranja poslovanja klijenta, a jedan od takvih je Agro kredit. Iskoristite priliku i ugovorite Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi kako bi lakše financijski premostiti period od predavanja zahtjeva do dobivanja državnih poticaja.

Zadovoljni korisnici Agro kredita već drugu godinu

Dubravko i Dubravka Hrvoj, vlasnici poljoprivrednog obrta Hrvoj iz Velike Ludine, imaju samo riječi pohvale za Agro kredit OTP banke koji se realizira temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi. Korisnici su ovog kredita već drugi put, a o njegovim pogodnostima govore:

Vlasnici poljoprivrednog obrta Hrvoj

"Moj obrt obrađuje 140 hektara zemlje i posjeduje 40 grla stoke u sustavu krava tele. Za ovaj kredit čuli smo usmenom predajom od poljoprivrednika Darka Kosara iz Popovače, vlasnika OPG-a koji obrađuje 210 hektara zemlje, a koji je ranije koristio taj kredit. U poslovnici OTP banke u Kutini preporučili su nam ovaj kredit kao kvalitetnu financijsku podršku nama poljoprivrednicima s malom kamatnom stopom i krajnjim rokom plaćanja 31. srpnja, odnosno mjesec dana nakon roka dospijeća isplate potpora u poljoprivredi."

"Uz malo papira koji su dovoljni za dobivanje kredita, što je izrazito bitno za nas poljoprivrednike, u vrlo kratkom roku kredit nam je odobren. Kredit nam je omogućio nesmetano poslovanje, plaćanje zemlje, kao i pravovremenu i kvalitetnu sjetvu s obzirom da potpore dolaze neredovito. Još jednom zahvaljujemo OTP banci i ljubaznim djelatnicama poslovnice Kutina", zaključuju vlasnici poljoprivrednog obrta Hrvoj.

Uvjeti kredita

Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi mogu ugovoriti obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti ili poduzeća koja obavljaju neku od poljoprivrednih djelatnosti i korisnici su državnih potpora (poticaja) u poljoprivredi. Prije predavanja zahtjeva za kredit treba imati otvoren račun za redovno poslovanje u OTP banci te ispuniti sve zakonske preduvjete za ostvarivanje prava na potporu, odnosno predati jedinstveni zahtjev za potporu u tekućoj godini (elektronički popunjen putem AGRONET-a, potpisan i dostavljen Agenciji za plaćanja).

Namjena kredita je održavanje tekuće likvidnosti, a cijeli se iznos isplaćuje na žiro račun korisnika. Visina kredita određuje se temeljem visine isplaćenih potpora u poljoprivredi za prethodnu godinu i zahtjeva za tekuću godinu. Naknada za odobravanje kredita obračunava se u iznosu 1% odobrenog kredita, a na nju korisnici OTP Agro paketa ostvaruju 50% popusta.

Za više informacija o proizvodima i uslugama OTP banke za poljoprivrednike, možete se prijaviti putem obrasca, koji se nalazi ispod članka, a nakon toga će Vas kontaktirati djelatnici Vama najbliže poslovnice OTP banke.

Rok otplate

Maksimalni rok otplate je 18 mjeseci. Ukupan iznos odobrenog kredita na naplatu dospijeva jednokratno, uz tromjesečno dospijeće kamate te se naplaćuje putem trajnog naloga sa žiro računa na koji se korisniku isplaćuju sredstva potpore. Korisnik može birati hoće li za podmirenje obveza po kreditu iskoristiti cijeli iznos dobivenih potpora ili će do trenutka dospijeća kredita cijeli iznos dugovanja podmiriti iz vlastitih sredstava.

OTP banka razvila je niz proizvoda i usluga namijenjenih poljoprivrednicima, od Agro paketa usluga i raznih pogodnosti do palete poljoprivrednih kredita. Ukoliko ste zainteresirani za više informacija o proizvodima i uslugama OTP banke za poljoprivrednike, možete se prijaviti putem obrasca, koji se nalazi ispod članka, a nakon toga će Vas kontaktirati djelatnici Vama najbliže poslovnice OTP banke.


Tagovi

OTP banka Agro kredit Kredit za poljoprivrednike


Partner