Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Isplata
  • 15.11.2023. 15:45

Provjerite račune, započela je isplata predujma

Isplata je krenula s intervencijom 21.01 Osnovnom potporom dohotku za održivost, a nastavit će se intervalno tijekom studenoga, javljaju iz APPRRR-a.

Foto: Depositphotos/hanohiki
  • 43.424
  • 2.384
  • 1

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) započela je danas, 15. studenoga, isplatu predujma poljoprivrednicima koji su podnijeli Jedinstveni zahtjev za 2023. godinu.

"Isplata je krenula s intervencijom 21.01 Osnovnom potporom dohotku za održivost, a nastavit će se intervalno tijekom studenoga i za intervenciju 26.1 Dodatnu preraspodijeljenu potporu dohotku za održivost te 30.01 Dodatnu potporu dohotku za mlade poljoprivrednike", navode iz APPRRR-a. 

Kako ističu, u studenome će se na račune poljoprivrednika isplatiti 134 milijuna eura, dok će se u prosincu za ove intervencije isplatiti još 40 milijuna eura.

Također, Agencija će u prosincu isplatiti i potpore za intervenciju 31.01. Intenzivirana raznolikost usjeva, u iznosu od 30 milijuna eura te intervenciju 71.01. Plaćanja za područja s prirodnim i ostalim ograničenjima u iznosu od 32 milijuna eura.

Ukupno, navode, do kraja godine, poljoprivrednicima će se isplatiti 236 milijuna eura potpore, a ostatak isplate potpora planiran je u prvoj polovici 2024. godine.


Tagovi

Predujam Isplata APPRRR Jedinstveni zahtjev


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo