• Ruralni razvoj
  • 19.03.2020. 16:30

Produžen rok za podnošenje zahtjeva za potporu za operaciju 5.2.1.!

APPRRR je objavila prve izmjene devetog Natječaja za za provedbu tipa operacije 5.2.1. "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“ iz podmjere 5.2.

Foto: JumpStory
  • 888
  • 46
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je jučer, 18. ožujka 2020. godine prve izmjene devetog Natječaja za za provedbu tipa operacije 5.2.1. "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“ iz podmjere 5.2. "Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Izmjena se, navode, odnosi na produljenje roka za podnošenje zahtjeva za potporu, koji se produžuje do 30. travnja 2020. godine, a detaljnije pogledajte ovdje.

Podsjećamo, produljen je i rok za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva, priopćeno je iz Ministarstva poljoprivrede. 

Produljen je rok za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore i IAKS mjere!

Kako navode, u ime Republike Hrvatske Europskoj komisiji podnijeli su zahtjev za produljenje roka za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2020. godinu. 

"Europska komisija dozvolila je državama članicama da se rok za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2020. godinu može produljiti do 15. lipnja 2020.", objavili su. 


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja


Tagovi

Podmjera 5.2. Produljene roka Ruralni razvoj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Izabrali smo 10 finalista #mojepovrće

Dragi naši. Žiri Agroklub odradio je težak posao i izabrao 10 finalista igre #mojepovrće. Deset naj su: Marija Balog  Filipa Beroš Marina Buk Elvis Horvatinović Dragana M...

Pročitaj cijelu bilješku