Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potpore
  • 09.06.2020. 08:55

Primarni poljoprivredni proizvođači, ažuriran je popis korisnika potpore

Iz APPRRR-a obavještavaju primarne poljoprivredne proizvođače u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva da su ažurirani popisi inicijalno prihvatljivih korisnika nakon obrade dodatnog seta podataka zaprimljenog od drugih nadležnih tijela državne uprave.

Foto: JumpStory
  • 10.396
  • 646
  • 1

Iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještavaju primarne poljoprivredne proizvođače u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva da su u programu potpore ažurirani popisi inicijalno prihvatljivih korisnika nakon obrade dodatnog seta podataka zaprimljenog od drugih nadležnih tijela državne uprave.

Ažurirane popise korisnika po Mjeri/Podmjeri možete pronaći ovdje.

"Korisnicima koji do sada nisu bili na popisu inicijalno prihvatljivih, objavljene su Odluke za svaku Mjeru/Podmjeru na AGRONET-u, a za koju su ostvarili pravo, te ih pozivamo da se do 23. lipnja 2020. putem AGRONET-a očituju o prihvaćanju prava i obveza iz Odluke.

U slučaju da korisnik ne prihvaća navedena prava i obveze ili se ne očituje u navedenom roku ili zakasni s dostavom očitovanja, smatra se da isti nije prihvatio prava i obveze navedene u Odluci te mu potpora neće biti isplaćena", navode iz Agencije. 

Podsjećamo, APPRRR je ovaj mjesec objavila  kako je odobravanje dodatnih korisnika u tijeku te da objavljeni popis inicijalno prihvatljivih korisnika nije konačan.

APPRRR odobrava dodatne korisnike programa potpore primarnim proizvođačima

Isto tako su i napomenuli da je navedene površine/ broj grla korisnik dužan zadržati i u 2021. godini. "Ako je tijekom 2020. godine došlo do smanjenja površina/broja domaćih životinja za vrste za koje je korisnik ostvario pravo temeljem Jedinstvenog zahtjeva za 2019. godinu, a želi ostvariti pravo i iz ovog Programa, isti je u 2020. godini u roku za izmjene i dopune Jedinstvenog zahtjeva za 2020. godinu (30.6.2020. godine) dužan izravnati iznos površina/broj domaćih životinja sa svrhom dostizanja površina/broja domaćih životinja navedenih u Jedinstvenom zahtjevu za 2019. godinu“, naglašavaju.


Tagovi

Natječaj APPRRR Popis Primarni proizvođači Površine Broj grla


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dok željno iščekujemo početak još jednog proljetnog sajma u Gudovcu još malo fotografija iz arhive 😊
#gudovac2024