Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OTP banka
  • 24.04.2018. 10:00

Potaknite svoju proizvodnju uz Agro kredite OTP banke

Iz široke lepeze proizvoda OTP banke izdvajaju ponudu kredita uz koje će vaša proizvodnja teći lakše, a vi ćete spavati mirnije. Svoje iskustvo ispričao nam je Željko Ačaj, vlasnik OPG-a koji se bavi poljoprivrednom proizvodnjom i pružanjem poljoprivrednih usluga.

Foto: Bigstockphoto/zorandim
  • 1.286
  • 97
  • 0

Trebate kredit za kupnju novog traktora, nabavu repromaterijala ili proširenje poljoprivrednog zemljišta? Tražite način kako premostiti period od predavanja zahtjeva za potporu u poljoprivredi do dobivanja potpore? Želite smanjiti svoje mjesečne troškove korištenja bankarskih usluga i količinu vremena provedenog u poslovnici? OTP banka ima rješenja za vas!

Iz široke lepeze proizvoda OTP banke izdvajaju ponudu kredita uz koje će vaša proizvodnja teći lakše, a vi ćete spavati mirnije. Uz ispunjene uvjete ostvarujete pravo na korištenje: 

Postanite i vi jedan od zadovoljnih klijenata OTP banke poput vlasnika OPG-a Željka Ačaja iz Gornje Gračenice, Voloder, koji se bavi poljoprivrednom proizvodnjom i pružanjem poljoprivrednih usluga kombajniranja, oranja, usluga sjetve i dr. Sije soju, pšenicu, kukuruz i uljanu repicu, a cjelokupnu sjetvu obavlja vlastitom mehanizacijom. Ačaj je klijent OTP banke od ožujka 2013. godine kada je otvorio žiro račun i počeo koristiti dozvoljeno prekoračenje po poslovnom računu, koje je iz godine u godinu sukladno rastu svog poslovanja i povećavao.

Uz Agro kredite Ačaj jača i uspješno nastavlja poslovanje

O iskustvu s Agro kreditima Ačaj govori: "Zbog loših vremenskih uvjeta za poljoprivredu u 2015. i 2016. godini koristio sam Agro kredit na bazi ostvarenih poticaja, a početkom 2017. godine odlučio sam se na korištenje Agro investicijskog kredita za kupnju novog traktora. Zahvaljujući Agro kreditima proširio sam i povećao svoje poslovanje te sam velikom broju OPG-ova s moslavačkog područja preporučio OTP banku", kaže nam vlasnik ovog OPG-a.

Ugovorite Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi uz kojeg ćete, poput Ačaja, na jednostavan način financijski premostiti period od predavanja zahtjeva do dobivanja državnih poticaja. Ovaj kredit mogu ugovoriti obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti ili poduzeća koja obavljaju neku od poljoprivrednih djelatnosti i korisnici su državnih poticaja u poljoprivredi. 

Zahvaljujući Agro kreditima proširio sam i povećao svoje poslovanje te sam velikom broju OPG-ova s moslavačkog područja preporučio OTP banku.

Ako su vam potrebna sredstva za kupnju poljoprivredne mehanizacije, najbolje je posjetiti najbližu poslovnicu OTP banke i iskoristiti ponudu Agro investicijskih kredita, posebnih kredita koji se odobravaju s rokom otplate do 10 godina (uključujući do 12 mjeseci počeka), a osnovna im je namjena kupnja poljoprivrednih strojeva, mehanizacije ili kupnja poljoprivrednog zemljišta. 

Financirajte jesenske i proljetne sjetve i žetve

Jesensku i proljetnu sjetvu, proizvodnju mlijeka, uzgoj stoke, otkup maslina ili otkup grožđa financirajte Agro kreditom za poljoprivrednu proizvodnju. Ovisno o poljoprivrednoj kulturi kredit se odobrava u iznosu većem od 10.000 kuna uz rok otplate do 12 mjeseci.

A ukoliko namjeravate pak proširivati svoju proizvodnju na nove poljoprivredne površine, tu su i Agro investicijski krediti za kupnju poljoprivrednog zemljišta. Ovi se krediti odobravaju u iznosu do 150.000 eura, na rok otplate do 10 godina.

Posebne pogodnosti za korisnike OTP Agro paketa

"Pored kreditnih proizvoda koristim i Agro paket zahvaljujući kojem prilikom svakog plasmana ostvarujem popust na naknadu, a u prvoj godini rada i popust na kamatu. Također koristim Internet bankarstvo kojim plaćam račune", objasnio nam je Ačaj.

Ugovaranjem OTP Agro paketa, posebnog paketa usluga i raznih pogodnosti namijenjenih poljoprivrednicima, kvalitetnije ćete upravljati svojim financijama, uz niže troškove, a pritom brže i jednostavnije poslovati s bankom. Korisnici OTP Agro paketa ostvaruju popust na trošak obrade kreditnog zahtjeva. Uz ovaj paket vođenje kunskog računa je besplatno, a također omogućuje korištenje niza proizvoda i usluga uz povoljnije uvjete, poput Internet i Mobilnog bankarstva, i usluge SMS Info

Na temu iskustva u poslovnici i nastavku poslovanja s OTP bankom, Ačaj kaže: "Poneke gotovinske transakcije obavljam u poslovnici u Kutini za čije djelatnike mogu reći da su korektni i uvijek na usluzi, kako šalterski tako i moj MSE referent. Trenutno sam u akciji prikupljanja dokumentacije za financiranje putem mjere 4.1.1. koju je raspisalo Ministarstvo poljoprivrede, i putem kojeg će se sredstva od kredita vraćati u 70-90% iznosa iz Europskih fondova. Nakon objave rezultata te ukoliko prođem zacrtani prag bodova obratit ću se u OTP banku za financijsku podršku."

Za više informacija o navedenim proizvodima i uslugama posjetite najbližu poslovnicu OTP banke ili se obratite na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

OTP banka Financiranje Kredit Poljoprivreda Željko Ačaj Investicijski kredit Kupnja zemljišta Mjera 4.1.1. Potpora u poljoprivredi


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!