Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agronet
  • 08.03.2021. 09:50

Poljoprivrednici, od danas možete podnijeti Jedinstveni zahtjev za potpore

Svoj zahtjev, pojašnjavaju iz APPRRR-a, poljoprivrednici mogu samostalno popuniti u Agronetu, ali ga moraju isprintati te poslati poštom ili ga osobno donijeti u podružnicu Agencije.

Foto: Depositphotos/IgorVetushko
  • 6.249
  • 522
  • 0

Od danas možete u podružnicama Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podnijeti Jedinstveni zahtjev za izravne potpore i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2021. godinu, navode iz APPRRR-a.

Svoj zahtjev, pojašnjavaju, poljoprivrednici mogu samostalno popuniti u Agronetu, ali ga moraju isprintati te poslati poštom ili ga osobno donijeti u podružnicu Agencije u svojoj županiji do 17. svibnja 2021. godine.

"Poljoprivrednici koji posjeduju e-poljoprivredu iskaznicu zahtjev mogu podnijeti elektronički, uz elektronički potpis. Svima koji nemaju tu mogućnost pomažu djelatnici Agencije za plaćanja, Ministarstva poljoprivrede (bivša Savjetodavna služba) i Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu“, ističu.

Također, naglašavaju da se za već prijavljene pojedinačne poljoprivredne parcele ili za pojedinačna prava na plaćanja može zatražiti izmjena ili dopuna jedinstvenog zahtjeva najkasnije do 31. svibnja 2021. godine i to bez primjene administrativnih kazni za kašnjenje.

Podnošenje jedinstvenog zahtjeva u roku za zakašnjele zahtjeve je do 11. lipnja 2021. godine, ali se u tom slučaju smanjuje visina plaćanja po danu kašnjenja.

Kako bi se zaštitilo poljoprivrednike, radnike i njihove obitelji od moguće zaraze korona virusom, iz APPRRR-a mole zainteresirane korisnike da dolazak u Agenciju dogovore telefonskim putem ili preko e-maila.

Više informacije o podnošenju zahtjeva možete pronaći ovdje.

Pravilnik o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2021. godinu možete pronaći ovdje.


Tagovi

Ruralni razvoj Izravne potpore IAKS mjere Jedinstveni zahtjev


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]