Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potpore
  • 10.04.2020. 13:50

Poljoprivrednici, danas je započela isplata preostalih potpora!

Započela je isplata preostalih 0,8 milijardi kuna potpora na temelju podnesenih jedinstvenih zahtjeva za 2019. godinu, javljaju iz APPRRR-a.

Foto: Depositphotos/panama7
  • 13.093
  • 1.288
  • 0

Isplata preostalih 0,8 milijardi kuna potpora na temelju podnesenih jedinstvenih zahtjeva za 2019. godinu započela je danas, 10. travnja, objavila je Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. 

Kako navode, isplata druge rate izravne potpore poljoprivrednicima započinje isplatama za operacije iz Mjere 10. Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene i operacije iz Mjere 14. Dobrobit životinja, a nastavlja se isplatom Mjere 11. Plaćanje za održavanje ili prijelaz na ekološke poljoprivredne prakse i metode, a završava s poravnanjima svih potpora do 30. lipnja 2020. godine.

Započinje isplata preostalih potpora poljoprivrednicima!

"Podsjećamo kako je za potpore prema jedinstvenom zahtjevu za 2019. godinu kroz predujam i prvu ratu isplaćeno 3,1 milijardi kuna što je 420 milijuna kuna više nego prethodne godine. Također, Agencija za plaćanja tijekom 2019. godine isplatila je ukupno više od 6 milijardi kuna svih vrsta potpora, a u prva tri mjeseca ove godine 2,3 milijarde kuna potpora", zaključuju na svojoj stranici. 

Inače, isplata prve rate izravnih plaćanja i IAKS mjera ruralnog razvoja poljoprivrednicima u ukupnom iznosu od gotovo 1,7 milijardi kuna, započela je 17. veljače 2020.


Tagovi

Potpore Isplata potpora Financiranje APPRRR


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]