Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 07.04.2023. 12:30

Objavljen natječaj: Za zaštitu domaćih životinja od napada velikih zvijeri 5,9 milijuna eura

Svrha je dodjela sredstava za neproduktivna ulaganja povezana s ciljem očuvanja staništa velikih zvijeri te zaštite domaćih životinja

Foto: Depositphotos/risto40
  • 1.775
  • 114
  • 0

Objavljen je novi Natječaj za provedbu podmjere 4.4.1. Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

"Svrha je dodjela sredstava za neproduktivna ulaganja povezana s ciljem očuvanja staništa velikih zvijeri te zaštite domaćih životinja od napada velikih zvijeri na području rasprostranjenosti velikih zvijeri i otoka. Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore je 5,9 milijuna eura", priopćili su iz Ministarstva poljoprivrede.

Kako navode, ulaganja u cilju očuvanja staništa velikih zvijeri te zaštite domaćih životinja na području rasprostranjenosti velikih zvijeri i otoka doprinijet će otpornom i održivom razvoju poljoprivredne proizvodnje na tim područjima.

Intenzitet javne potpore iznosi 100%, a visina po projektu od 400 eura do 100 tisuća eura.  

"Do sada je putem operacije 4.4.1 ugovoren iznos potpore vrijedan gotovo 6,6 milijuna eura", podsjetili su iz Ministarstva. 

Detalje natječaja pronađite ovdje.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu traje je od 5. svibnja 2023. godine do 7. kolovoza 2023. godine.


Tagovi

Ministarstvo poljoprivrede Natječaj Velike zvjeri Napad Domaće životinje Staništa


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]