Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OTP banka
  • 22.02.2017. 18:00

Dodatni poticaj proizvodnji uz OTP Agro kredit!

Ostvarujete prava na potporu u poljoprivredi, ali pitate se kako premostiti razdoblje od predaje zahtjeva do dobivanja državnih poticaja? OTP banka može vam pomoći Agro kreditom za korisnike državnih potpora u poljoprivredi.

  • 4.025
  • 197
  • 0

Ostvarujete prava na potporu u poljoprivredi, ali pitate se kako premostiti razdoblje od predaje zahtjeva do dobivanja državnih poticaja? OTP banka može vam pomoći kreditom koji mogu ugovoriti obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti ili poduzeća koja obavljaju neku od poljoprivrednih djelatnosti, a korisnici su državnih potpora u poljoprivredi.

Cijeli iznos kredita isplaćuje se na vaš tekući račun, temeljem visine isplaćenih potpora u poljoprivredi za prethodnu godinu i zahtjeva za tekuću godinu.

Ukoliko imate otvoren račun za redovno poslovanje u OTP banci te ispunjavate sve zakonske preduvjete za ostvarivanje prava na potporu, što znači da ste predali jedinstveni zahtjev za potporu u tekućoj godini elektronički popunjen putem AGRONET-a, potpisan i dostavljen Agenciji za plaćanja, možete ugovoriti ovaj kredit i na taj način osigurati održavanje tekuće likvidnosti svog poslovanja.

Pogodnosti za korisnike OTP Agro paketa

Naknada za odobravanje Agro kredita temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi obračunava se u iznosu jedan posto odobrenog kredita s maksimalnim rokom otplate od 18 mjeseci, a ukoliko ste korisnik OTP Agro paketa ostvarujete 50 posto popusta. Uz zadovoljavajuću kreditnu sposobnost iznosi kredita do protuvrijednosti 30.000 eura mogu se odobriti uz operativne instrumente osiguranja (mjenice i zadužnice), a za veće iznose instrumenti osiguranja posebno se dogovaraju.

Cijeli iznos kredita isplaćuje se na vaš tekući račun, temeljem visine isplaćenih potpora u poljoprivredi za prethodnu godinu i zahtjeva za tekuću godinu.

Čitav niz proizvoda i usluga za poljoprivrednike

Ukupan iznos odobrenog kredita na naplatu dospijeva jednokratno, uz tromjesečno dospijeće kamate te se naplaćuje putem trajnog naloga sa žiro računa na koji isplaćuju vaša sredstva potpore. U trenutku dospijeća kredita možete odabrati hoćete li za podmirenje obveza po kreditu iskoristiti cijeli iznos dobivenih potpora ili ćete iznos dugovanja podmiriti iz vlastitih sredstava.

OTP banka nudi čitav niz proizvoda i usluga namijenjenih malim poduzetnicima i obrtnicima u poljoprivredi, koji, uz ponudu Agro kredita temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi, možete vidjeti na web stranici OTP banke.

Za više informacija o kreditu ili Agro paketu, obratite se na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

OTP banka Kredit Financiranje Agro paket Kamata Isplata Državne potpore


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]