Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.
  • Kreditna unija Jamstvo
  • 14.02.2017. 07:30

Do repromaterijala uz brze i povoljne kredite

Razmišljate li o kupnji poljoprivrednih strojeva, traktora ili poljoprivrednog zemljišta? Povoljnije financiranje poljoprivredne proizvodnje započnite već sada uz poljoprivredne kredite Kreditne unije Jamstvo.

Foto: jackmac
  • 4.500
  • 237
  • 0

Trebate li gotovinu za kupnju repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju? Razmišljate li o kupnji poljoprivrednih strojeva, traktora ili poljoprivrednog zemljišta? Znate li da je kupnja za gotovinu uvijek povoljnija od kupnje na ugovor?

Povoljnije financiranje poljoprivredne proizvodnje započnite već sada uz poljoprivredne kredite Kreditne unije Jamstvo i iznenadite svog dobavljača gotovinom.

Vrste kredita za poljoprivrednike

Poljoprivrednici mogu realizirati jednogodišnje ili višegodišnje kredite u Kreditnoj uniji Jamstvo. Jednogodišnji krediti otplaćuju se modelom 9+3, što znači da prva rata kredita dospijeva 9, a druga 12 mjeseci od podizanja kredita. Na taj način, otplata kredita u potpunosti prati financijske priljeve iz poljoprivredne proizvodnje.

Višegodišnji krediti odobravaju se na rok do sedam godina, a otplaćuju se modelom 6+6, što znači da rate kredita dospijevaju polugodišnje. Polugodišnje rate omogućavaju poljoprivredniku relativno fleksibilnu otplatu i daju mu prostora za dugoročno usklađivanje prihoda i rashoda.

Do kredita u jednom danu!

Poljoprivredni krediti gotovinski su krediti s fiksnom kamatnom stopom od 6,50% (EKS.9,88%), a realiziraju se u samo jednom danu. Za realizaciju kredita potrebna je minimalna dokumentacija:

  • osobna iskaznica
  • OPG iskaznica
  • JMBG i OIB
  • vlasnički list poljoprivrednog zemljišta

Za više informacija, posjetite web-stranicu Kreditne unije Jamstvo ili ih posjetite u jednoj od poslovnica u Županji, Vinkovcima, Vukovaru, Iloku i Vrbanji.

Foto: jackmac34/pixabay.com


Tagovi

Kredit Poljoprivrednici Jednogodišnji Višegodišnji Kamata Dokumentacija


Partner

Kreditna unija Jamstvo

Dr. Franje Račkog 4, 32270 Županja, Hrvatska
tel: +385 32 832 803, e-mail: [email protected] web: http://www.stednja-krediti.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Racice 2 tjedna stare... #mlado