Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Privredna Banka Zagreb
  • 12.11.2018. 09:00

Do lakšeg poslovanja uz Online brzi kredit za male poduzetnike

Online brzi kredit za male poduzetnike kreiran je na način da klijentima PBZ-a pruži oslonac u slučaju trenutačne i kratkoročne financijske potrebe. Odlikuje ga iznimno brzo i pojednostavljeno ugovaranje internetom.

Foto: Bigstockphoto/Jirapong Manustrong
  • 846
  • 38
  • 0

Privredna banka Zagreb je vodeća banka u raznim segmentima poslovanja, a posebno u poslovanju sa sektorom malog poduzetništva. Poduzetnicima uvijek nastoje ponuditi svježa i inovativna rješenja koja prate njihove želje i potrebe. Plod tih nastojanja su, između ostaloga, i Online brzi krediti za male poduzetnike.

Što je Online brzi kredit i komu je namijenjen?

Online brzi kredit je vrsta kratkoročnog kredita namijenjenog mikrosegmentu poslovnih subjekata, odnosno obrtnicima i malim poduzetnicima koji ostvaruju do 10 milijuna kuna godišnjeg prihoda. Oni su po svome segmentu i svojim poslovnim potrebama vrlo slični retail klijentima. 

Privredna banka Zagreb je prepoznala potrebe i ovog dijela klijenata te je konkretnim proizvodom omogućila poduzetnicima i obrtnicima brzo ugovaranje dozvoljenog prekoračenja, odnosno takozvanog "minusa" po transakcijskom računu – i to iznimno brzim, online postupkom.

Online brzi kredit je proizvod koji se koristi u slučaju trenutačne i kratkoročne financijske potrebe. Primjerice za financiranje obrtnih sredstava poput isplata plaća i ostalih primanja zaposlenika, za plaćanje isporučene robe i materijala dobavljaču i slično. Online brzi kredit odobrava se bez potrebe dodatnih instrumenata osiguranja i nema javnobilježničkih troškova
Uz uštedu vremena zbog brzine i načina ugovaranja kredita Internetom, smanjuje se potrošnja papira i time je doprinos zaštiti prirode osiguran. 

Online brzi kredit za obrtnike i male poduzetnike
Online brzi kredit za obrtnike i male poduzetnike


Online brzi kredit za obrtnike i male poduzetnike, prvi je kredit s digitalnim potpisom koji čuva sadržaj dokumenta, a digitalno kvalificirano potpisivanje dokumentacije od strane klijenta i djelatnika Banke u potpunosti je usklađeno sa zakonskom regulativom. 

Budući da je ovo prvi ovakav proizvod na našem tržištu, Banka je njime stavljena u poziciju tehnološkog i inovacijskog lidera u segmentu malog poduzetništva, posebice uz spomenutu mogućnost iznimno brzog, pojednostavljenog ugovaranja proizvoda internetom. Ovim proizvodom tađer imaju želju ukazati na osvještavanje činjenice da je područje korištenja digitalnog certifikata, osim njegove zanimljivosti, siguran nastavak razvoja u ovom području. 

Za više informacija o Online brzim kreditima za male poduzetnike, obratite se Privrednoj banci Zagreb na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

PBZ Privredna banka Zagreb Kredit Financiranje Poduzetnici Obrtnici


Partner

Privredna banka Zagreb d.d.

Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01/6360 000, e-mail: com@pbz.hr web: https://www.pbz.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)