Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potpisivanje ugovora
  • 27.12.2018. 13:30

Bjelovarsko-bilogorska županija: Ugovori s poljoprivrednicima i lovcima

Riječ je o šezdesetak korisnika županijskih mjera za poljoprivredu te lovačkim udrugama koje su se javile na županijski Javni poziv za dodjelu novčanih potpora za unapređenje i razvoj lovstva.

Foto: Bigstockphoto/ leimaneagita
  • 159
  • 12
  • 0

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs potpisat će ugovore s poljoprivrednicima koji su ostvarili županijske potpore za 5 županijskih mjera za razvoj i poticanje poljoprivredne proizvodnje u petak, 28. prosinca 2018. godine u 9 sati, u velikoj vijećnici, Ante Starčevića 8. 
     
Riječ je o šezdesetak korisnika županijskih mjera za poljoprivredu, a koje se vežu uz dva javna poziva za pčelarstvo, ekološku poljoprivrednu proizvodnju, potpori za prodaju poljoprivrednih proizvoda na OPG-u te potporama za obrazovanje poljoprivrednika. 

Također, isti dan, župan Damir Bajs potpisat će i ugovore s Lovačkim savezom BBŽ i 43 lovačke udruge s područja Bjelovarsko-bilogorske županije koji su ostvarili županijsku potporu za razvoj i unapređenje lovstva. Potpisivanje će se održati u 11 sati u lovačkoj kući Lovačke Udruge "Fazan" Gudovac, Prgomelje 399
     
Riječ je o lovačkim udrugama koje su se javile na županijski Javni poziv za dodjelu novčanih potpora za unapređenje i razvoj lovstva koji je u sebi obuhvaćao 12 namjena. Ugovori će se potpisati za ukupno 148 zahtjeva u iznosu od 1.332.754,96 kuna, a neke od namjena koje se financiraju su unos pernate divljači, odstrjel lisica, osiguranje lovišta, izgradnja lovačkih kuća i drugi, stoji u priopćenju Bjelovarsko-bilogorske županije. 


Tagovi

Potpisivanje ugovora Bjelovarsko-bilogorska županija Damir Bajs Poljoprivreda Lovstvo


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!