Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Navodnjavanje
  • 22.06.2023. 09:00

Alokacijom povećan iznos potpore prijavljenima na mjeru 4.1.1

Iznos koji je preostao nakon formiranja inicijalne rang liste u nekim županijama preraspodijeljen je na ostale. Objavljene su i nove rang liste.

Foto: Depositphotos/photojimdp
  • 1.481
  • 121
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede odobrilo je Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) preraspodjelu ukupnog iznosa raspoloživih sredstava javne potpore u natječajima za provedbu tipa operacije 4.1.1. "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava" - ulaganja u navodnjavanje na poljoprivrednom gospodarstvu.

Kako je objavila APPRRR, iznos od 1.499.360,76 eura, preostao nakon formiranja inicijalne rang liste za ulaganja u Primorsko-goranskoj županiji, Ličko-senjskoj županiji, Zadarskoj županiji, Šibensko-kninskoj županiji, Splitsko-dalmatinskoj županiji, Istarskoj županiji te Dubrovačko-neretvanskoj, prenosi se na alokaciju namijenjenu za ulaganja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, Virovitičko-podravskoj županiji, Požeško-slavonskoj županiji, Brodsko-posavskoj županiji, Osječko-baranjskoj županiji, Vukovarsko-srijemskoj županiji, Karlovačkoj županiji, Sisačko-moslavačkoj županiji, Gradu Zagrebu, Međimurskoj županiji, Varaždinskoj županiji, Koprivničko-križevačkoj županiji, Krapinsko-zagorskoj županiji te Zagrebačkoj županiji, čime se ukupna alokacija za ulaganja u tim županijama povećava na iznos od 7.405.525,73 eura.

Ovom izmjenom Natječaja raspoloživa sredstva su dostatna za sve zaprimljene zahtjeve za potporu na ovaj Natječaj te ažurirane rang liste nakon izmjene Natječaja možete pronađi u dokumentima ispod teksta.

Ispravljena pogreška

Također, APPRRR obavještava korisnike da je kod prethodne objave inicijalnih rang listi za Operaciju 4.1.1 došlo do tehničke pogreške.

"Prilikom dodjele bodova na kriteriju br. 13. "Doprinos ulaganja fokus područjima", došlo je do izostavljanja jednog (1) boda na poziciji 13.1 "ulaganje doprinosi povećanju učinkovitosti u korištenju vode u poljoprivredi (fokus područje 5A)", a samim time i do objave pogrešnih podataka", pojasnili su.

Kažu da je pogreška u međuvremenu otklonjena, a objavili su i nove inicijalne rang liste koje također možete pronaći u dokumentu ispod teksta.

Iz Agencije napominju da su navedene liste informativnog karaktera kao i da je navedena pogreška uočena na vrijeme te ni na koji način nije imala utjecaj na stvarni redoslijed korisnika kao ni na postupak dodjele potpore.


Dokumenti


Tagovi

APPRRR Alokacija Mjera 4.1.1 Navodnjavanje Preraspodjela sredstava Ministarstvo poljoprivrede


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!