• Pravila eko proizvodnje
  • 25.02.2016. 16:35

Predložen novi Pravilnik o eko proizvodnji

Preporučamo svim ekološkim proizvođačima ili zainteresiranim za uključivanje u ekološku poljoprivrednu proizvodnju, da pogledaju nacrt prijedloga Pravilnika i svojim komentarima i prijedlozima unaprijede njegovu kvalitetu.

  • 2.912
  • 346
  • 0

Povjerenstvo Ministarstva poljoprivrede je prošli tjedan dovršilo izradu nacrta prijedloga novog Pravilnika o ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji. Nacrt prijedloga Pravilnika je dana 24.02.2016. godine javno objavljen na web stranici e-Savjetovanja.

Javna objava je napravljena s ciljem informiranja šire javnosti o pripremi Pravilnika, informiranju javnosti o njegovom skorom objavljivanju te se na ovaj način daje mogućnost svim zainteresiranim pojedincima ili ustanovama da ostvare uvid u sadržaj nacrta prijedloga Pravilnika i daju svoje eventualne komentare ili prijedloge na nacrt Pravilnika.

Prijedlozima unaprijedite kvalitetu Pravilnika

Da bi zainteresirani dali komentar ili prijedlog preduvjet je da prvo na spomenutoj web stranici e-Savjetovanja otvore svoj korisnički račun, a potom se s njim i prijave na stranicu. Preporučamo svim ekološkim proizvođačima ili zainteresiranim za uključivanje u ekološku poljoprivrednu proizvodnju, da pogledaju nacrt prijedloga Pravilnika i svojim komentarima i prijedlozima unaprijede njegovu kvalitetu.


Tagovi

Pravila eko proizvodnje Pravilnik E-Savjetovanje


Autor

Mak Ban

Karlo je diplomirani agronom i djelatnik u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Stručnjak je za Zajedničku poljoprivednu politiku, potpore u poljoprivredi i ruralnom razvoju, ARKOD, višestruku sukladnost, kontrolu na terenu, ozelenjavanje, agrookolišne mjere.