Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

NUTRIS grupa: Otvorena tvornica za proizvodnju proteinskih izolata boba

Tvornica primjenjuje revolucionarnu tehnologiju koju je Sveučilište u Kopenhagenu razvijalo više od deset godina, a Sicca Dania i NUTRIS.tech™ intenzivno testirali, dodatno usavršili i dokazali primjenu u industrijskom okruženju. Riječ je o prvoj fazi većeg investicijskog ciklusa koji uključuje proširenje postojećeg pogona do 2025. te izgradnju inovacijsko-tehnološkog NUTRIS.parka™ do 2030. godine.

"Ponosan sam što smo u NUTRIS grupi prvi implementirali revolucionarni proces ekstrakcije biljnih sastojaka iz boba kao jednog od najboljih izvora proteina i upravo u Hrvatskoj, izgradili prvu europsku hibridnu tvornicu. U njoj će se najsuvremenijom tehnologijom proizvoditi visokokvalitetni sastojci biljnog porijekla s naglaskom na proteine“, istaknuo je Zvonimir Sedlić, osnivač i predsjednik Uprave ove grupe.

Foto: G. Gazdek, zrna boba Nutris, biljka D. Rukovanjski 

Prethodna galerija

Sljedeća galerija


Autor

Goran Gazdek

Novinar sa stažom dužim od tri desetljeća. Radi na Radio Daruvaru, Glasu Slavonije i Bjelovarskom listu gdje je neko vrijeme bio glavni urednik, surađivao s brojnim dnevnim i tjednim listovima, magazinima i revijama. Danas kao slobodni novinar piše za Novosti, Deutche Welle, Gospodarski list i Hinu. Urednik je na portalima Virovitica.net i Pivnica.net. Direktor je Fra Ma Fu festivala – festivala reportaže i reportera. Potpredsjednik je Hrvatskog novinarskog društva.


Partner

NutriS Farm d.o.o.

Varaždinska 68, 33520 Novi Senkovac, Hrvatska
tel: +385 99 547 6685, e-mail: info@nutris.hr web: http://www.nutris.farm/