Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Crna slavonska svinja u Trnavi na imanju Dubravka Mikića

Dubravko Mikić po mnogo čemu je jedinstven. Ali sigurno najviše po tome da je život u gradu zamijenio onim na selu. Naime, iz osječkog naselja Jug 2 preselio se u selo svojih roditelja, Trnavu. Ovaj mladi agronom u tom pitoresknom selu đakovačkog kraja poznatom po vinogradima i voćnjacima zasnovao je respektabilnu farmu crnih slavonskih svinja.

I danas nakon posla uživa sa svoje četvero djece i suprugom u zasigurno jednom od najljepših sela Slavonije. A razlog našeg posjeta je bilo vidjeti kućice za prašenje krmača i suvremeni električni pastir kojega je kupio zahvaljujući poticajnim sredstvima Osječko-baranjske županije.

Prethodna galerija

Sljedeća galerija


Autor

Damir Rukovanjski

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.


Partner