Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 15.03.2018. 12:00

Vrijeme i dalje onemogućuje izlazak na polja

Što kaže prognoza DHMZ za 16. do 18. ožujka?

Foto: Pixabay/distel2610
  • 263
  • 22
  • 0

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, u razdoblju od 16. do 18. ožujka, u unutrašnjosti će prevladavati promjenljivo oblačno s kišom koja ponegdje može biti i obilnija, osobito u drugom dijelu razdoblja. U gorju je od sredine razdoblja moguć i snijeg. Od sredine ovog razdoblja osjetno hladnije. Maksimalna vrijednost temperature zraka na kopnu početkom razdoblja oko 15°C, od u ostatku razdoblja većinom od 3°C do 8°C. Maksimalna vrijednost temperature zraka u gorju od 6°C do 10°C. Minimalna temperatura zraka na kopnu očekuje se početkom razdoblja oko 5°C, u ostatku razdoblja od -3°C do 2°C.

Na Jadranu promjenljivo oblačno, povremeno uz kišu, pa i u obliku obilnijih pljuskova, osobito u drugom dijelu razdoblja. Maksimalna vrijednost temperature zraka uzduž Jadrana većinom od 10°C do 15°C, u zaleđu koji stupanj manje. Minimalna vrijednost temperature zraka uglavnom od 6°C do 11°C. Temperaturne sume uglavnom oko, a duž Jadrana i ispod prosjeka. Očekuju se nepovoljni uvjeti za obavljanje poljoprivrednih radova na otvorenom zbog kiše.


Tagovi

Agro prognoza DHMZ Vrijeme


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.