Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Destruktivni agresivac
  • 28.01.2014. 11:25

Horoskop - Škorpion (24.10. - 22.11.)

Ti si pametan, tebi ne vrijedi govoriti

Foto: freepik.com
  • 838
  • 80
  • 0

Polje/staja - Vaše zvjezdano nebo tokom 2014. godine najavljuje poboljšanja i niz radosnih događaja koje ste otvoreno ili potajno priželjkivali. Ono što Vas čini izuzetnom osobom (ali i tempiranom bombom), su širina i snaga Vaših emocija koje će doći do izražaja u proizvodnji žitarica. No, zbog naglašene dinamike događaja na polju i nekih iznenadnih situacija, morat ćete ići preko granica svojih mogućnosti. Ipak, nemojte zaboraviti da će Vam se napor, koliko god Vam bio težak ili ogroman višestruko isplatiti. Autodestruktivnost koja prati Vaš znak, naučit ćete kontrolirati, barem što se tiče berbe proljetnih kultura i sjetve ozime pšenice, dubokog oranja i gnojenja stajskim i mineralnim gnojivima. Mjesec klanja svinja nemojte olako shvatiti, kao ni rakiju.

Voćnjak/vinograd - Uz obrađivanje tla, gnojidbu i zaštitu od niskih temperatura i zečeva, ne zaboravite rigolanje u vinogradu i barem ponekad prihvatite tuđi savjet.

Mehanizacija - Vaša mračna strana izaći će na vidjelo. Osvetoljubivost će Vas natjerati da susjedu srušite ogradu, ukradete drva ili nešto još gore. Otvoreno ćete prijetiti najgorim kletvama. Drugi će Vam se sklanjati s puta jer ćete stvarati skandale gdje god došli. Izbjegavajte oštre predmete, a pogotovo rotirajuće.

Foto: freepik.com


Tagovi

Škorpion Skandal Sjetva Žitarice Svinjokolja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer