Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ponosni šaljivđija
  • 28.01.2014. 11:17

Horoskop - Lav (23.07. - 22.08.)

Što se tiče onoga koji vam je oteo ženu, najgore ćete mu se osvetiti ako mu je ostavite

Foto: freedigitalphotos.net
  • 819
  • 85
  • 0

Polje/staja - Idealni učitelji, loši učenici. Uspješnost plitkog oranja, košnje djeteline, vađenja ranih sorti krumpira, sjetve uljane repice - ovisi o Vama samima. Lav i njegov stav i brdo bi pomaknuli. Pokažite svima da ste pravi gazda. Sposobni ste izazvati katastrofe raznih vrsta - od osnivanja političkih stranaka do udruga i lokalnih radnih akcija. Držite se radnih akcija, jer od politike nema koristi. Ako baš jako zapnete, mogli bi nekoga i zaposliti - ciljajte na požrtvovne Ribe, radoholičare Djevice i Vage. Vi ćete krčiti svoj put do vrha malčerom.

Voćnjak/vinograd - Zelena rezidba i cijepljenje neće Vam dati mira. U odnosima sa suprotnim spolom neće postojati ljubavna strategija ili finese, pa će se djelovati napadno i podosta sirovo.

Mehanizacija - Retrogradno kretanje planeta moglo bi uzrokovati besparicu ili, u ovom slučaju, pazite na što trošite novac. Kupujte hrvatsko. Sklonost ka prosvjedima će se pak eksponencijalno povećavati.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Besparica Gazda Zelena rezidba Lav


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo