Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 26.01.2016. 17:40

Blizanci: što dalje od Operativnih programa!

Ne ulazite naglo u ulaganja. Moglo bi završiti kao prošli put.

Foto: Ikonoklast/depositphotos.com
  • 217
  • 22
  • 0

Polje/staja

Za šašave poljoprivrednike rođene u znaku Blizanca teško je fokusirati se na jednostavne radnje, a kamoli se baviti ozbiljnim poslom kao što je poljoprivreda. Oni vječno smišljaju neke povode za zezanciju. Susjedu podmetnu nogu obavezno svako jutro, a onda se pola sata valjaju po podu od smijeha. Noću se iskradu u susjedov kokošinjac pa farbaju jaja. Takav tip humora im najviše paše.

Bave se poljoprivredom jer ne znaju šta bi sa sobom. Ova godina je za Blizance pun pogodak. Kako za sebe kažu da ne lažu, već da samo izbjegavaju jedan dio istine, pazite se u poslovnim dogovorima koji uključuju Blizance. Nemojte im povjeriti ni uštipke ako ne morate. Često pretjeruju i glume jer to je ono što jesu. Ući će u riskantan posao samo radi zabave. Što dalje od Operativnih programa, ma kako primamljivo izgledali. Sjećate se kako je to izgledalo prošli put?

Voćnjak/vinograd

Zapravo jako vole prirodu. Nije im do poticaja, niti do neke velike zarade. Gdje je zabava, tu su i oni. Prvi su u redu kada na KWS Festivalu kukuruza nastupa Nives Celzijus. Posjećuju sve sajmove gdje se pleše i pjeva do ranih jutarnjih sati. Nisu ranoranioci, kod njih to ide opušteno. Najviše vole Vincekovo i poznati su po tome što se u dva dana uspiju napiti u tri različite slavonske županije.

Mehanizacija

Imaju puno malih traktora za svaku priliku.

Foto: Ikonoklast/depositphotos.com


Tagovi

Blizanci Operativni program Poljoprivredni horoskop


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]