Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Valentinovo
  • 10.02.2016. 12:30

10 poklona za Valentinovo za najdražeg farmera

Za ljepši spol uvijek je lako izabrati poklon, no što odabrati muškoj polovici?

Foto: bigstockphoto.com/zagorodnaya
  • 5.398
  • 479
  • 0

Opet nam se bliži Valentinovo, jedan od dana u godini na koji farmeri nikako ne bi smjeli preskočiti.

Ove nam godine pada u nedjelju te smo ovim putem željeli na njega podsjetiti sve naše zaboravljive muške čitatelje (da im bolje polovice ne bi zamjerile), a damama pak dati savjete što kupiti dragom.

Za ljepši spol uvijek je lako izabrati poklon, no što odabrati muškoj polovici? Odgovore skriva naš Poljoprivredni oglasnik.

1. Vina, likeri i rakije

Vina, likeri i rakije uvijek su dobar izbor posebno u osobitim prigodama kao što je Valentinovo. Lijepu prigodu uvijek valja obilježiti zdravicom, osobito kada je riječ o domaćim proizvodima.

2. Radno odijelo za avanturista

Radno odijelo ili nove cipele uvijek će dobro doći svakom poljoprivredniku, ribiču, avanturistu, a kvalitetan proizvod nikada neće proći neopaženo.

3. Vikend u Istri za zaljubljene

Rezervacija apartmana ili kuće za odmor je poklon u kojem možete oboje uživati. Vikend u Istri u Villi Beate ili u planinskoj kući u Gorskom Kotaru pun su pogodak za nezaboravnu romantičnu zajedničku večer.

4. Alati za voćare i vinogradare

Svi voćari i vinogradari oduševit će se novim alatom za rezanje! Prilikom izbora birajte pouzdan i čvrst alat provjerene kvalitete i zadovoljstvo je garantirano.

5. Nova oprema za prave muškarce

Iako se to često stide priznati, muške polovice često razmišljaju upravo o nečemu ovakvome: Bosh akumulatorska bušilica. Nova oprema razveselit će mnoge, a praktičan i dugo željen poklon pravi je pogodak.

6. Knjiga kao trajna uspomena

Knjige Proizvodnja maslinovog ulja i konzerviranje maslina ili Podrumarov dnevnik razveselit će sve željne znanja, a knjiga s posvetom uvijek je lijepa uspomena.

7. Edukacije za one koji uvijek žele više

Za one koji žele korak više, tu su i vrijedne edukacije, koje su danas neizbježne za svakog poduzetnika i poljoprivrednika. Ne kaže se bez razloga da je znanje najveće blago.

8. Domaće životinje

Ako imate veliko imanje i ljubitelj ste domaćih životinja, novi ljubimac mogao bi cijeloj obitelji donijeti mnogo veselja.

9. Limeni ljubimac

Iako je riječ o poklonu za koji je potrebno nešto dublje zaviriti u džep, ne sumnjamo da bi svim muškim polovicama jedna ovakva prinova mogla donijeti mnogo veselja. Pogađate već, to su traktori! Pa tko voli nek izvoli...

P.S. Barem nas gledanje ne košta ;-)

10. Darujte najprije - sebi

A drage dame najbolji poklon je onaj koji poklonite sami sebi. Ovaj primjerice može poslati i zanimljivu poruku - servis za čišćenje ;-)

Ipak, ponekada je lijepa riječ i izjava ljubavi najljepši poklon, ali ne zaboravite da i pokoja stvarčica zna razveseliti!

Foto: bigstockphoto.com/zagorodnaya


Tagovi

Poljoprivredni oglasnik Valentinovo Pokloni Oglasnik


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]