Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • BC Institut u Gudovcu
  • 18.03.2015. 16:00

Sajamski popust na Bc hibride kukuruza!

Sajmom će cirkulirati zgodne hostese koje će posjetiteljima dijeliti letke sa voucherima u iznosu od 10 posto popusta za kupovinu Bc hibrida kukuruza!

Foto: depositphotos, simazoran
  • 388
  • 52
  • 0

Nastavlja se pohod BC Instituta na sajmove, a ovaj puta ćete njihove hibride moći naći na 18. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji sutra, 19. ožujka, otvara svoja vrata posjetiteljima i to na već poznatom sajamskom prostoru Gudovac.

Ako ste prije desetak dana posjetili Osječki proljetni sajam, mogli ste u prolazu naletjeti na zgodne BC Institut hostese koje su dijelile letke za popust, a isto tako ćete ih moći 'uloviti' i na Bjelovarskom sajmu. Sve što trebate napraviti jest od hostese uzeti letak sa voucherom u iznosu od 10% popusta te ispuniti kratki upitnik na letku, čime ćete ostvariti aktivaciju danog popusta.

BC sorte i hibridi značajno su zastupljeni u strukturi sjetve RH, a prvi su na tržištu RH u proizvodnji i plasmanu sjemena hibrida kukuruza. Upravo se na hibride kukuruza odnosi ovaj sajamski popust, a možete ga iskoristiti na svim mjestima na sajmu gdje će se prodavati BC hibridi, odnosno kod svih BC distributera koji će na sajmu izlagati.

Širok izbor tolerantnih hibrida

BC i ove godine nudi širok izbor hibrida kukuruza, a u ponudi imaju kvalitetne zubane, polutvrdunce, hibride kokičara, šećeraca i kukuruza bijelog zrna. Hibridi skupina FAO 100-700 prilagođeni su svim proizvodnim područjima u RH i šire, a kupac može birati između visokorodnih hibrida, hibrida koji brzo otpuštaju vodu iz zrna, hibrida prilagođenih stresnim uvjetima proizvodnje i hibrida iznimne kvalitete zrna i silaže, svi redom tolerantni na najzastupljenije bolesti kukuruza.

Foto: depositphotos, simazoran


Tagovi

Bc Institut Bjelovarski sajam Sajamski popust Hibridi kukuruza Hostese Voucher za popust


Partner

Bc Institut d.d. Zagreb

Dugoselska 7, Rugvica, 10370 Dugo Selo, Hrvatska
tel: +385 (0)1 2781-510, e-mail: bc-uprava@bc-institut.hr web: http://www.bc-institut.hr/