#sadnica - KLUB

Poštovani da li netko zna da li se ovdje radi o nekom manjku nečega ili nekom oboljenju? Radi se o s... Pročitaj cijelu bilješku »

Dobro večer članovima AgroKlub-a. U potrazi sam za suradnjom sa nekim u blizini Visokog kako bih pretvorila oko pola hektara zemlje u mali, plodni raj. Želim zadasiti biljke koje će se dobro slagati i jedni druge podržavati, po ideji permakulture. Trenutno razmišljam o lješnjacima i glogu za živu og... Pročitaj cijelu bilješku »

Dobro večer, Trebala bi mi jedna vaša međusobna pomoć, Situacija je sljedeća počinjem se baviti, sadnjom lješnjaka kao mladi poljoprivrednik,posadio sam do sada tek oko150 sadnica i sad planiram posaditi još cca 700,a gdje god sam došao tražiti poticaje od bilo koga samo da mi pokriju sadnice svi su... Pročitaj cijelu bilješku »

poštovani, da li netko ima iskustva u borbi protiv štitastih ušiju....naime, kako mi se sada čini, kompletan nasad od 1000 sadnica arnoje je pun tih nametnica......zahvaljujem na bilo kakvoj sugestiji

Kako na FB stranici AGROBATAT SUHOPOLJE u bilješkama možete pronaći proizvodnju presadnica (sadnica... Pročitaj cijelu bilješku »

Zavrsili smo drugu godinu od sadnje sa 1700 sadnica ljeske i 50kg ploda u ljusci.. Osjecamo se zadov... Pročitaj cijelu bilješku »

Invitro proizvodnja sadnica i podloga

PRIRODNI INSEKTIICID -DALMATINSKI BUHAČ Uprirodi ga ima u cijelom Imotskom-bekiskom polju Biljke dal... Pročitaj cijelu bilješku »

Pozdrav svim članovima. Molio bih da ako je moguće sjesti sa nekim i porazgovarati o uzgoju Aronije. Supruga i ja planiramo početi sa uzgojem, nekih 2000 sadnica i jako smo zainteresirani za to ali smo početnici. Beskrajno bih bio zahvalan nekome tko ima iskustva sa uzgojem aronije (po mogućnosti ne... Pročitaj cijelu bilješku »

Namjeravam ove godine posaditi u Gorskom kotaru
- aroniju cca 1.000 sadnica
- brusnicu cca 1.500 sadnica
- sibirsku borovicu ... ? sadnica
neznam koju sortu izabrati jer su nasadi na 850 mnv.

Da li ima netko iskustva s tim?
lp