Dragi pratioci Agrokluba, evo kako možete da doprinesete svom imunitetu ovih dana: U jedan kilogram... Pročitaj cijelu bilješku »

Naša čitateljka Ljiljana Đurović, poslala je upit kako se zove biljka sa slike? Molim za odgovor :) Pročitaj cijelu bilješku »

Evo, kako je kod mene protekla nedelja (prepodne), a ukoliko vas zanima kako napraviti gredice za uz... Pročitaj cijelu bilješku »

Otvorena je diskusija na temu: FAO: Pale cene hrane u svetu zbog korona virusa

Zna li ovo jagnjence, šta se dešava napolju? #koronauvazduhu #ostanikodkuće #bezpanike

Srećom, pa smo sinoć uneli mandarinu i maslinu, a rasad dodatno utoplili....inače, koji je danas dat... Pročitaj cijelu bilješku »

Robne rezerve za naredne dve godine...

....nije imalo smisla ni plakati! :O

Planovi za budućnost prave se široko :)

...sa pogledom na Venčac.

Dobro jutro!

Posetite Prvi Internacionalni banatski festival vina u Zrenjaninu! https://www.agroklub.rs/eko-proiz... Pročitaj cijelu bilješku »

Ne znam da li sam se zbunila ili su ovo normalna 'odstupanja', ali obično mi euforbija mili kreće sa... Pročitaj cijelu bilješku »

Stiglo proleće! U narodu zvane kao Babine uši :)

Evo možda jednog zanimljivog istorijskog podatka: U noći između 18. i 19. maja 1935. krenulo je preko 600 sokola i sokolica iz župe Osijek na Oplenac da se u ime svih pripadnika župe poklone grobu kralja Aleksandra. Poseban voz sa članovima predvođenim upravom župe, stigao je na stanicu Selo Banja o... Pročitaj cijelu bilješku »

Otvorena je diskusija na temu: Perga - skup i ljekovit pčelinji proizvod

Poklanjam mačiće; majke Ksenije i oca (očeva) nepoznatnog/tih, dobro jedu i ne stide se da traže još... Pročitaj cijelu bilješku »

Gužvane 'prazne' baklave :)