Ne znam da li sam se zbunila ili su ovo normalna 'odstupanja', ali obično mi euforbija mili kreće sa... Pročitaj cijelu bilješku »

Stiglo proleće! U narodu zvane kao Babine uši :)

Evo možda jednog zanimljivog istorijskog podatka: U noći između 18. i 19. maja 1935. krenulo je preko 600 sokola i sokolica iz župe Osijek na Oplenac da se u ime svih pripadnika župe poklone grobu kralja Aleksandra. Poseban voz sa članovima predvođenim upravom župe, stigao je na stanicu Selo Banja o... Pročitaj cijelu bilješku »

Otvorena je diskusija na temu: Perga - skup i ljekovit pčelinji proizvod

Poklanjam mačiće; majke Ksenije i oca (očeva) nepoznatnog/tih, dobro jedu i ne stide se da traže još... Pročitaj cijelu bilješku »

Gužvane 'prazne' baklave :)

Ne znam da li je iko probao žute urme (pošto znam da ima ljubitelja), ali znajte da je nešto što ne... Pročitaj cijelu bilješku »

Pečete li vi papriku? Ali ljutu? :)

Šalu na stranu, ali ćurani su opasne životinje! #samonadistanci

I stvarno nije bez razloga pobedila - njen vrt je poseban :)


Milica Arsić vlasnica je najlepšeg vrta u srcu Šumadije

Cvetna bašta Milice Arsić iz Topole proglašena je za #najokućnicu konkursa Agrokluba i to ne bez razloga. U njeno dvorište se ulazi kao...

www.agroklub.rs

I evo....na putu do komšije dve mlade lisice pređoše mi put!

A kako su kod vas rodile breskve!? :)

"Na nekom sajmu sam pazario samo 200 dinara, a velike su naplate zakupa mesta na vašarima, kao da hoće da nas ugase i ako se govori kako treba očuvati stare zanate i zbog toga gubim volju. Ja imam 63 godine i planiram da se prijavim sledeće godine na biro", priča Radojković." :( :( :( :( https://www... Pročitaj cijelu bilješku »

Ovu fotografiju sam još davno videla na FBu i ne znam zašto me uvek metaforično podseća na našu polj... Pročitaj cijelu bilješku »

Shaun the sheep! :)


Adorable Shaun The Sheep GIF - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Adorable GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

gph.is

30 Rock Farmer GIF - Find & Share on GIPHY

Discover & share this 30 Rock GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

gph.is

Ovo je žena za sve: uzgaja i voće i povrće i kokoške, koze, svinje, pravi sir, redi piliće....i iško... Pročitaj cijelu bilješku »

Još malo pa pravimo sušeni paradajz u maslinovom ulju! :)

Jutros, krenem da zatvorim prozor i vidim preko mog dvorišta protrčava fazanka sa dva mala fazančića, s druge strane košuta hoće da zaobiđe ogradu i uđe u dvorište, i onda pogledam gore i vidim soko obleće i traži metu.....izgleda da stvarno živim u divljini :O