Otvoren prvi azil za pčele

Odbegli rojevi pčela prvi put u Srbiji dobiće svoj dom, prenela je agencija Represent Communications. Na Svetski dan pčela počinje realizacija projekta u okviru kog će bi...

Pročitaj cijelu bilješku

Svet hoće domaće

USAID-ov Projekat za konkurentnu privredu organizuje još jednu u nizu online panel diskusiju u okviru inicijative "Svet hoće domaće" sutra, 21. maja, u 12h. Na ovoj, osmo...

Pročitaj cijelu bilješku

Draga naše pobednice sa inspirativnim fotografijama i još inspirativnijim odgovorima #selfiizbašte #... Pročitaj cijelu bilješku »

Kakve planove imate za septembar? Posetite Šumadiju i upoznajte se sa njenom poljoprivredom - https:... Pročitaj cijelu bilješku »

Hej, pa mi ne pišemo samo o poljoprivredi! Njome se i bavimo :) Čitajte o nama :)


Agroklub: Ko smo mi? Autori sa računarom i motikom?

Pandemija virusa korona, podsetila je ceo svet na važnost resursa bez kog ne možemo - hrane! Čini se da je poljoprivreda dobila više na...

www.agroklub.rs

Ljubitelji vina i manifestacija - da li razmišljate da ovaj jun provedete u Kragujevcu? Saznajte viš... Pročitaj cijelu bilješku »

Sve su mačke naopačke, a i poneki čeri! Držite palčeve, da mi uspe :) A ostale, pozivam na mali izaz... Pročitaj cijelu bilješku »

Eto, nisam mogla više da izdržim! Toliko mi je nedostajao kontakt sa životinjama, a svaka je plemeni... Pročitaj cijelu bilješku »

Otvorena je diskusija na temu: Elektronska pijaca Srbije počela sa radom

Dragi pratioci Agrokluba, evo kako možete da doprinesete svom imunitetu ovih dana: U jedan kilogram... Pročitaj cijelu bilješku »

Naša čitateljka Ljiljana Đurović, poslala je upit kako se zove biljka sa slike? Molim za odgovor :)

Evo, kako je kod mene protekla nedelja (prepodne), a ukoliko vas zanima kako napraviti gredice za uz... Pročitaj cijelu bilješku »

Otvorena je diskusija na temu: FAO: Pale cene hrane u svetu zbog korona virusa

Zna li ovo jagnjence, šta se dešava napolju? #koronauvazduhu #ostanikodkuće #bezpanike

Srećom, pa smo sinoć uneli mandarinu i maslinu, a rasad dodatno utoplili....inače, koji je danas dat... Pročitaj cijelu bilješku »