Špargla je moja miljenica. Lekovita svojstva ove biljke su vrlo dobro poznata, kaže Dragomir Ivanović, a za šta je sve dobro ovo povrće više u videu:

Kako se uzgaja špargla, da li je i koliko unosna kultura, uskoro više na Agroklubu!

Kad je porodica složna - sve se stigne!

Trag vuka u opštini Rača (foto: Stefan Ribać)

Uspešno se baviti plasteničkom proizvodnjom pored primarnog posla - moguće je. A, porodica Cap iz Vrbasa, kaže da je isplativije ako se proizvod direktno prodaje - zašto, uskoro više na Agroklubu!

Ako obrađujete veće površine ili možda koristite veće količine hraniva napravite svoju računicu i onda razmislite o uštedi hraniva i opravdanosti nabavke novog rasipača. Šta presuđuje izbor - vrlo uskoro na Agroklubu!

Zdrava ishrana postaje sve popularnija u svetu, a za organsku proizvodnju se sve više povećavaju subvencije iz agrarnog budžeta Srbije. Ipak, da bi neko imao priznat organski proizvod, mora da poseduje sertifikat. Više o tome, uskoro na Agr... Više [+]

Srećan Badnji dan! 😄Da li ste već pripremili kolač za polaženika? Ralo i volove? A knjigu?👇 #srećanbadnjidan #ak #svimasvega

Šta nam govore pojedine oznake na deklaracijama i ambalaži hrane u marketima? Šta nam garantuje kvalitet namirnice ili njenu dodatu vrednost? Ovome se sve više prirodaje značaj - Više o oznakama čitajte već sutra!

Za neke, čuvanje i uzgoj ovaca ne predstavlja izvor zarade već zadovoljstva. Takav neko je i Isidor Savić iz Vrbasa.

Od kako se ovčarstvo godinama promovisalo kao isplativ biznis, mnogi su se našli u ovim vodama. Neko od ovog nije dobio ništa, a zadovoljan je - kako? Uskoro više na Agroklubu!

Plastenička proizvodnja bolja je od one na otvorenom polju, posebno u zimskim mesecima, ali ako se odlučujete za zatvorenu opciju, još sigurnije rešenje je staklenik - zašto? Vrlo uskoro na Agroklubu!

Kod nas postoje samo dve klanice pilećeg mesa koje imaju pravo da izvoze, kod proizvođača jaja još uvek nije rađena provera, a jedan broj se sprema da ispuni uslove. Više u videu...

Naše pileće meso i jaja čekaju Evropljani, međutim kakve uslove moramo da ispunimo da bismo prešli granicu? Zamena kaveza, količine i konkurentnost - na dnevnom je redu. Uskoro detaljnije na Agroklubu!

Pravda ili diskriminacija - glasajte!


Da li treba da se definiše razlika između hobi i profesional...

Da li treba da se definiše razlika između hobi i profesionalnih poljoprivrednika, te...

www.agroklub.rs

Kako da iskoristite sve benefite obnovljivih izvora energije, pametno postavite poziciju plastenika, koje materijale da koristite za izgradnju, sutra u podne više na Agroklubu - pratite nas!

Svedoci smo klimatskih promena koje sa sobom donose sve toplija proleća, sušna leta, neravnomernu raspoređenost padavina... Kakve sve posledice ove promene mogu doneti stočarima u našoj regiji? Na šta posebno treba obratiti pažnju kako bi s... Više [+]