Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina i vinarske opreme
  • 17.04.2014. 09:00

Najveći sajam vina u Hrvata – Vinistra 2014.

Vinistra 2014. okupit će brojne vinare i vinogradare, ali i ljubitelje dobrih vina

Foto: vinistra.com
  • 295
  • 26
  • 0

Najveći hrvatski sajam vina i vinarske opreme Vinistra, koji se u organizaciji udruge Vinistra održava 21. godinu zaredom, ove godine Vas očekuje od 9. do 11. svibnja u Poreču. Već tradicionalno, sastojat će se od izlagačkog i ocjenjivačkog dijela.

Cilj Vinistre je povećanje kvalitete istarskih vina, promocija vinske kulture i afirmacija vina. Manifestacija omogućava predstavljanje vinara, proizvođača rakija i maslinovog ulja, kao i ostvarivanje novih poslovnih kontakata i informiranje o posljednjim trendovima i mogućnostima u proizvodnji i promociji vina. Ovdje se o vinu može učiti na brojnim radionicama, panelima i degustacijama.

Također, u sklopu ovogodišnje Vinistre, prvog dana manifestacije, 9. svibnja 2014. održat će se proglašenje pobjednika i dodjela medalja najboljim svjetskim malvazijama. Naime, dodjela nagrada vezana je uz šesto međunarodno natjecanje malvazija, pod nazivom Svijet malvazija u organizaciji udruge Vinistra i Istarske županije, koje se 24. travnja održatva također u Poreču.

Vinistra 2014. tako će i ove godine, u Sporskoj dvorani Žatika u Poreču, okupiti brojne vinare i vinogradare, ali i ljubitelje dobrih vina.

Foto: vinistra.com


Tagovi

Vinistra Sajam vina Vinarska oprema Vinarstvo Vinogradarstvo Poreč Svijet malvazija Žatika


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.