Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukativni projekt
  • 11.03.2016. 08:30

Za promociju poduzetničke kulture drvnog sektora

O projektu će se razgovarati, kako je najavljeno, 31. ožujka u HGK - Županijskoj komori Bjelovar.

Foto: Pixabay
  • 324
  • 35
  • 0

Kako potaknuti poduzetničku kulturu u šumarskom i drvnom sektoru te razviti pozitivan odnos prema cjeloživotnom učenju, samo su neki od ciljeva projekta usmjerenih prema licenciranim izvođačima radova u šumarstvu, drvo-prerađivačima, privatnim šumoposjednicima, ali i šumarskim te drvnim inženjerima i tehničarima.

O tom edukativnom projektu razgovarat će se 31. ožujka u HGK-Županijskoj komori Bjelovar s početkom u 13 sati. Projekt se financira novcem iz Europskog socijalnog fonda, a organizirator je Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije te Institut za razvoj i međunarodne odnose (IRMO).

Foto: Pixabay


Tagovi

Šumarstvo Drvo Prerađivači Inženjer HGK Bjelovar Kultura Drvni sektor Privatni šumoposjednici Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije Institut za razvoj i međunarodne odnose


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!