Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inagra
  • 07.09.2015. 17:25

U Gudovcu sve o satelitskom nadzoru usjeva!

Sve o upravljanju usjevima putem satelita možete saznati na Bjelovarskom sajmu od 11. do 13. rujna 2015.

  • 251
  • 55
  • 0

Cropio je sustav budućnosti. Ratarima pruža pravovremeno uočavanje propasti usjeva, izračunava do detalja količinu uroda, štedi troškove gnojiva, goriva i analize tla, i u realnom vremenu omogućuje svakodnevno praćenje usjeva, vremenskih uvjeta, uvjeta tla - i to sve bez izlaska na polje!

O satelitskom sustavu za upravljanje podacima s poljoprivrednih površina možete saznati nešto više na Bjelovarskom sajmu koji se održava od 11. do 13. rujna 2015. u Gudovcu.

Riječ je o satelitskom sustavu za upravljanje podacima s poljoprivrednih površina. Tvrtka Inagra, osim što se bavi savjetovanjem poljoprivrednih tvrtki i OPG-a te istraživanjem poljoprivrednog tržišta, promiče i jedan ovakav moderan pristup poljoprivredi. Američki sustav Cropio je u svijetu već uvelike prepoznat, a tvrtka Inagra njegov je zastupnik za cijelo područje bivše Jugoslavije.

Prezentacija Cropio sustava u Bjelovaru

"Poljoprivredna gospodarstva i tvrtke ulaze u novi sustav razvoja, moraju pratiti inovacije i novine u proizvodnji kako bi ostali i postali konkurentni na globalnom tržištu. Nudi nam se poboljšano upravljanje, tehnologija kojom precizno nadziremo usjeve kako bi na vrijeme uočili bolesti i primijenili mjere koje ih eliminiraju, jednom riječju kontrola vegetacije", ističe Krešimir Kuterovac, direktor tvrtke, važnost kontrolirane poljoprivrede koja ide u korak sa svjetskom.

Sustav koji prati stanje usjeva i njihovu trenutnu vrijednost na tržištu s obzirom na prinose, moramo priznati, dobro zvuči, stoga ne propustite priupitati o sustavu Cropio u Bjelovaru djelatnike tvrtke Inagra koji će tamo biti predstavljeni na štandu.


Tagovi

Cropio Inagra Kuterovac Upravljanje usjevima Satelit Tehnologija Ušteda AUtomatizam Elektronička kartica Nadzor usjeva


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer