Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković
  • 04.05.2017. 15:00

Održana prezentacija prskalice Horsch Leeb 350

Njemačka tvrtka Horsch u suradnji s tvrtkom Jerković d.o.o. održala je prezentaciju nove samohodne prskalice Horsch Leeb 350, pogodnom i za visoke kulture!

  • 2.789
  • 206
  • 0

Njemačka tvrtka Horsch u suradnji s tvrtkom Jerković d.o.o., generalnim zastu­pnikom strojeva Horsch za Istočnu Hrvatsku, održala je prezentaciju nove samohodne prskalice Horsch Leeb 350. Prezentacija je održana na poljima tvrtki Žito i Belje kako bi se njihovi tehno­lozi mogli upoznati s radom prskalice.

Prezentiranu prskalicu pokre­će Mercedes-Benz, vodom hlađen motor od šest cilindara i snagom od 354 KS. Posjeduje elektro-hidraulično uprav­ljanje sa sva četiri kotača te bezstupanjski hidrostatski mjenjač s vlastitim Horsch upravljanjem koji u radu po­stiže brzinu do 30 km/h, a u cestovnom transportu do 60 km/h. Stroj ima hidraulično nezavisno spojene kotače, čija se širina tragova bezstu­panjski može promijeniti od 2,25 do 3 metra.

Prskalica pogodna za visoke kulture

Klirens od zemlji­šta je bezstupanjski podesiv od 1,4 do 1,6 m. Zbog toga je Horsch Leeb PT 350 pogodan i za visoke kulture, kao što je primjerice kukuruz ili suncokret. Sadržaj spremnika za zaštit­no sredstvo iznosi 5000 lita­ra te 500 litara za čistu vodu. Učinak pumpe je 800 l/min. Unutrašnje čišćenje se odvija automatski preko CCS susta­va.

Više fotografija s prezentacije prskalice pogledajte u galeriji ispod teksta!

Dostupne širine krila su od 30 do 36 m (devetodjel­na krila). BookControl sustav upravljanja krilima je 2013. godine nagrađen srebrnom medaljom na sajmu Agriteh­nika. Pruža potpuno miran položaj krila i pri brzom radnom tempu kao i pri neravnom zemljištu.

Prezentacija rada nove Horsch Leeb 350 samohodne prskalice

Leeb PT 350 raspolaže no­vim sustavom upravljanja koji poljoprivredniku olakša­va podešavanje, upravljanje i nadzor. Tu pripada i uključi­vanje dizni s rastojanjem dizni od 50 ili 25 cm. Ovo zajedno sa sustavom BoomControl i razmakom od 30 cm od tretirane površine, enormno umanjuje drift te omogućava optimalno tretiranje biljaka. Što se tiče dizni, tu postoje mnogobrojne kombinacije od 1-0 (na svakih 50 cm 4 dizne plus na svakih 25 cm 2 dizne).

Horsch Leeb 350 samo­hodna prskalica, jedna je od glavnih perjanica prskalica Horsch, pri čijoj se prezentaci­ji moglo saznati o njenim karakteristikama i načinu rada.

Tehnolozi tvrtki Žito i Belje koji su usko vezani za zaštitu bilja te održavanje i nabavku mehanizacije izrazili su veliko zanimanje za navedeni stroj, što je pak signal da se sa ova­kvim strojem mogu ostvari­vati vrhunski učinci u zaštiti, a time i visokoprofitabilna te konkurentna proizvodnja svih kultura.

Tehnolozi tvrtki Žito i Belje na prezentaciji prskalice

Za više informacija o prskalici, obratite se tvrtki Jerković na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Jerković Prskalica HorschLeeb 350 Prezentacija Samohodna Mercedes-Benz motor


Partner