Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ICL grupacija
  • 06.06.2015. 15:00

Zajedno su zeleniji, jači i zdraviji!

Prijelaz u jedno snažno, ujedinjeno i globalno društvo pod nazivom ICL Specialty Fertilizers ponudit će niz koristi uzgajivačima i krajnjim korisnicima.

Foto: depositphotos, michaeljung
  • 432
  • 20
  • 0

Tvrke Everris, Fuentes, Nu3, Novapeak i F&C sada su se potpuno ujedinile kako bi postali svjetski predvodnik za specijalizirana gnojiva. Prijelaz u jedno snažno, ujedinjeno i globalno društvo pod nazivom ICL Specialty Fertilizers ponudit će niz koristi uzgajivačima i krajnjim korisnicima. Rezultirati će proširenim portfeljom proizvoda, snažnijim naglaskom na inovaciji i razvoju proizvoda te na daljnjem objedinjavanju i optimizaciji rada i opskrbnog lanca.

Rješenje za svaku potrebu proizvođača!

Objedinjenje se nastavlja na bogatu povijest u sektoru specijaliziranih gnojiva koja traje već desetljećima. Društvo će i dalje biti usredotočeno na zadovoljavanje potreba krajnjih korisnika i uzgajivača. Karl Mielke, glavni izvršni direktor društva ICL Specialty Fertilizers, objašnjava:

"Društvo ICL Specialty Fertilizers razvilo je bogat portfelj proizvoda koji služe novim potrebama uzgajivača. Na temelju iskustva i razumijevanja potreba korisnika, djelujemo u namjenskoj distribucijskoj mreži za specijalizirana gnojiva koja uključuje interni, vrlo profesionalan tim, i tim agronomske prodaje, kao i širok lanac distributera diljem svijeta. Smatramo da su područje usluga i distribucija specijaliziranih gnojiva vrlo specifični i usmjereni na izravan kontakt s krajnjim korisnikom i uzgajivačem te na pružanje kontinuirane usluge krajnjem korisniku i uzgajivaču. Također želimo proširiti svoj portfelj. Nedavno sklopljen strateški savez s društvom Yunnan Yuntianhua iz Kine dovesti će do proširenja ponude proizvoda društva ICL Specialty Fertilizers. Provodimo i projekte istraživanja i razvoja kako bismo proširili svoju ponudu i u nju uključili nova topiva PK gnojiva."

Čak tri primarna segmenta!

Društvo ICL Specialty Fertilizers posvećeno je zadovoljavanju potreba u trima primarnim segmentima: ukrasnoj hortikulturi, posebnoj poljoprivredi te travnjacima i sportskim terenima. Objedinjavanje kupcima nudi niz pogodnosti u svim trima segmentima - zbližava snažan i jedinstven tim vodećih stručnjaka kako bi uzgajivačima i korisnicima travnjaka pružio još bolju uslugu. Proširit će se i portfelj proizvoda kako bi ponudio rješenja za svaku potrebu. Društvo je posljedično proširilo svoje istraživačke sposobnosti i u laboratorijima i na terenu.

"Želimo ubrzati istraživanje i razvoj proizvoda naših temeljnih tehnologija, kao što su otopine i tehnologije kontroliranog otpuštanja gnojiva. Pokrenuli smo i razvoj novih tehnologija učinkovitosti nutrijenata i pojačivača rasta. Kako bismo to omogućili, okupili smo poseban tim iskusnih agronoma kako bi detaljnije i brže testirao naše nove tehnologije na terenu, a na temelju različitih vrsta tla i klima diljem planeta. Na tržištu ukrasne hortikulture te travnjaka i sportskih terena predani smo pristupu jasnog i integriranog upravljanja biljkama i travnjacima te podržavanju uzgajivača i krajnjih korisnika travnjaka uz sveobuhvatan portfelj rješenja.", navode iz ICL grupacije.

Novi nazivi na pakiranjima proizvoda

Objedinjeni resursi te znanja i vještine stvaraju centar izvrsnosti i stručnosti koji podržava i inovacijski odjel grupacije ICL. To će, smatraju, rezultirati novim proizvodima i tehnologijama koje travu, biljke i usjeve čine zelenijima, jačima i zdravijima. Objedinjeni odjel također će društvu ICL Specialty Fertilizers omogućiti poboljšati ekološki profil proizvoda i usluga za prehranu i održavanje boljaka bez smanjivanja njihove učinkovitosti. Jednako tako, postojat će jasna usmjerenost na daljnje unaprjeđenje rada i opskrbnog lanca. Karl Mielke navodi kako se Društvo ICL Specialty Fertilizers ponosi time što na svakom posebnom tržištu ima i tehnološke partnere te posvećene i snažne distribucijske partnere.

Naziv ICL Specialty Fertilizers postupno će tijekom 2015. zamjenjivati prijašnje nazive na pakiranjima proizvoda te u marketingu i komunikacijama. Ujedinjenje pod jednim nazivom utire put ka snažnom razvoju i rastu u budućnosti. Krajnji je cilj ovog prijelaza zadovoljiti dinamičke potrebe uzgajivača u svijetu koji se neprestano mijenja. Više informacija pronađite na: www.icl-sf.com/one-name.

Bogatu ponudu gnojiva pogledajte u oglasniku tvrtke Everris: https://www.agroklub.com/poljoprivredni-oglasnik/partner/everris-international-b-v-9290/

Foto: depositphotos, michaeljung


Tagovi

Everris ICL group Gnojiva Hortikultura Gnojiva za travnjake ICL Specialty Fertilizers Specijalizirana gnojiva Karl Mielke Potrebe uzgajivača Agromaster


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije