Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Anoma
  • 04.04.2019. 12:00

Stigle i velike cisterne za vodu i tekući dušik od 5.000 do 27.000 litara

I na ovom su sajmu u Gudovcu predstavnici tvrtke Anoma pokazali mogućnosti Kingspan spremnika za gorivo, vodu i/ili tekući dušik. Interesa nije manjkalo, a bilo je i noviteta u odnosu na prethodnu godinu.

Foto: Vedran Stapić
  • 1.692
  • 201
  • 0

I na ovogodišnjem proljetnom bjelovarskom sajmu svoje su mjesto našli Kingspan spremnici koje je izložila osječka tvrtka Anoma d.o.o. Direktor ovog trgovačkog društva, Matej Omazić ukazao je na mogućnosti Kingspan spremnika koje poljoprivrednici sve češće koriste za plavi dizel, vodu i/ili tekući dušik. Svjedočili smo kako interesa farmera za eksponate nije manjkalo, a u Gudovcu su predstavili i novitete u odnosu godinu ranije.

"Izložili smo i cisternu za tekuća gnojiva od 22.000 litara, a koja inače može biti kapaciteta od 5.000 do 27.000 litara. To je cisterna koja se postavlja okomito za različite potrebe poljoprivrednika", objašnjava Omazić i dodaje kako je cisterna namijenjena poljoprivrednim proizvođačima koji koriste tekuća gnojiva na ratarskim kulturama no da se zanjih često odlučuju i stočari za spremanje vode. Cijena ovakve cisterne AgriMaster 22000 (naslovna fotografija) je 5.890,00EUR + PDV.

Filteri koji odvajaju vodu

Uz spremnike koji se koriste stacionarno, Anoma je eksluzivni zastupnik za RH asortimana TruckMaster istog proizvođača (Kingspan) koji je posebno dizajniran za siguran transport dizelskog goriva.

vf
Kingspan spremnici na sajmu u Gudovcu

Spremnici iz ove serije prikladni su za brojne primjene uključujući poljoprivredu, građevinarstvo i šumarstvo. Iz njihovih kataloga vidljivo je da su izrađeni od visokokvalitetnog polietilena, te da su otporni na strukturalna oštećenja, promjenjive vremenske uvjete i UV zračenje. Dodatno napominju, kako su ovi prijenosni spremnici odobreni i ispitani te da udovoljavaju zahtjevima europske konvecije ADR za međunarodni cestovni prijevoz opasnih tvari. 

U Kingspanovim većim stabilnim cisternama od 1.200 do 9.000 litara postoje filteri gdje se odvaja voda do koje dolazi uslijed separacije, neuvjetnih stijenki, bilo na plastici koja nije uvjetna, bilo na čeličnim cisternama koje znaju korozirati. To su dvoplošne cisterne (cisterna u cisterni) koje imaju i filtraciju vode.

"Zanimanje za ove spremnike prije svega su pokazali veći poljoprivrednici, ali i prijevoznici koji imaju više vozila. Da ne moraju često odlaziti na benzinske pumpe, a i da mogu kontrolirati istakanje goriva. Cisterna ima digitalni mjerač i ključeve. Bilo da je zapremine 200 ili 900 litara, vidi se koliko je i kad netko tenkirao. Sve se može evidentirati, a pri tome i štitimo okoliš", kaže Omazić i zalkjučuje kako su osigurali servis i podršku. 


Fotoprilog


Tagovi

Anoma Kingspan Spremnici za gorivo Gudovac Spremnik za tekuće gnojivo Spremnik za vodu PVC Cisterna


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Anoma d.o.o.

Kardinala Alojzija Stepinca 43, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 91 355 5925, e-mail: info@anoma.hr web: https://anoma.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P