Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Državne potpore
  • 01.09.2016. 16:30

Potpora otočnim poslodavcima u poljoprivredi!

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za dodjelu državnih potpora male vrijednosti u 2016. otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta.

  • 1.043
  • 50
  • 0

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za dodjelu državnih potpora male vrijednosti u 2016. godini otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta.

Korisnici potpora su otočni poslodavci, odnosno fizičke osobe-obrtnici i pravne osobe koje imaju sjedište na otocima i koji svoju djelatnost obavljaju na otocima, a uključuju i poljoprivredu.

Rok za podnošenje Zahtjeva i propisane dokumentacije je do 31. listopada 2016. Kriteriji za ostvarivanje prava na potpore su: broj zaposlenih radnika te obavljanje djelatnosti u poljoprivredi - poljoprivredna proizvodnja na postojećim i novim nasadima na otvorenom i u zaštićenim prostorima (maslinarstvo, vinogradarstvo, sredozemno voćarstvo, uzgoj i prerada ljekovitog bilja, povrtlarstvo).

Potpora za zapošljavanje djelatnika u poljoprivredi

Tu su i ekstenzivno i poluintenzivno ovčarstvo i kozarstvo; pčelarstvo; proizvodnja i prerada proizvoda s oznakom "Hrvatski otočni proizvod"; školjkarstvo; ulov plave ribe, a na području vanjskog ribolovnog mora i bijele ribe, mrijest, uzgoj i prerada ribe i drugih morskih organizama; trgovina ribom; ronilaštvo; uzgoj, selektivno i kontrolirano vađenje, obrada i konfekcioniranje koralja i spužvi; kamenarstvo za potrebe klesarstva; klesarstvo; proizvodnja morske soli; jedrarstvo; proizvodnja ribarskih alata; lončarstvo; izrada posebnih otočnih suvenira; turizam održivih razmjera u novim i postojećim obnovljenim i prenamijenjenim objektima i to: u hotelima, motelima, kampovima i marinama.

Više informacija možete pronaći ovdje, ali i u javnom pozivu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Otočni poslodavci Radna mjesta


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.