AgroKlub.com

\

Poljoprivredne vijesti

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Poljoprivredne vijesti » Najbogatiji Mađar zainteresiran za Belje?!

Najbogatiji Mađar zainteresiran za Belje?!

Agrokor

Najbogatiji Mađar zainteresiran za Belje?!

Datum: 07.08.2017. 15:00 |

6

Kategorija:

Poljoprivredne vijesti

Sándor Csányi zainteresiran je za obradive površine koje kontrolira Belje.

Iako Belje zasad nije na prodaju, Sándor Csányi, najbogatiji Mađar, itekako je zainteresiran za obradive površine koje kontrolira Belje, kao i njegovi proizvodni potencijali, doznaje jutarnji, Naime, kako navode, Csányi se ovih dana tajno sastao s izvanrednim povjerenikom Vlade za Agrokor, Antom Ramljakom.

Csányi bi, pišu, vjerojatno postao Europljanin koji kontrolira najveću količinu poljoprivrednih površina u EU kad bi zemlju Belja spojio sa svojom preko granice u Mađarskoj. Trenutačno u Mađarskoj drži oko 35 tisuća hektara.

Najbogatiji Mađar, podsjećaju, bio je na glasu kao jako dobar prijatelj Ivice Todorića. Na sastanku je, otkrivaju, bilo riječi i o mogućim poslovnim sinergijama proizvodnih kapaciteta s Agrokorovima, a u tom kontekstu, kažu, spominjao se PIK Vrbovec. Najbogatiji Mađar zainteresiran je i za kupovinu vile u Medveji.

Foto: belje.hr

Broj pregleda članka: 4094; Uspješnost članka: 377.7

Izvor: Jutarnji list

Tagovi: Belje, Ante Ramljak, Sándor Csányi

Ključne riječi članka: najbogatiji, madjar, zainteresiran, za, belje, belje, najbogatiji, mađar, csányi, zainteresiran, najbogatiji mađar, najbogatiji mađar zainteresiran


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!