Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OBŽ
  • 03.07.2023. 12:50
  • Osječko-baranjska, Osijek

Voćari i povrćari, javite se za korištenje skladišnih kapaciteta RDC-a

Javni poziv otvoren je do popunjenosti kapaciteta Regionalnog distribucijskog centra Osječko-baranjske županije za voće i povrće od 3.078 tona, a cijena je 0,10 eura po kilogramu.

Foto: OBŽ
  • 680
  • 99
  • 0

Regionalni distribucijski centar Osječko-baranjske županije za voće i povrće d.o.o. objavio je Javni poziv za korištenje skladišno-uslužnih kapaciteta koji se nalaze u novoizgrađenom i suvremeno opremljenom objektu u Osijeku.

Tim povodom župan Ivan Anušić i direktor RDC-a Alen Mamić pozvali su sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače da se jave na javni poziv te pod povoljnim uvjetima koriste ponuđene usluge.

Tko se sve može javiti?

Pravo prijave na Javni poziv imaju obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti registrirani za obavljanje poljoprivredne djelatnosti, trgovačka društva i zadruge registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti. Poziv će biti otvoren do popunjenosti kapaciteta, a usluge će se ugovarati na razdoblje od jedne godine.

Župan Anušić pozvao je poljoprivrednike da se jave

"Upravo počinje konkretna realizacija onoga što je godinama najavljivano. Objekt smo izgradili, opremili te potom otvorili u veljači ove godine, a s operativnim radom počinje upućivanjem javnog poziva proizvođačkim organizacijama i svima koji imaju potrebe za skladištenje robe, koju će na jesen tržiti", izjavio je župan Ivan Anušić i pozvao sve proizvođače voća i povrća da se jave i korsite usluge skladištenja.

Cijena 0,10 eura po kg

Direktor RDC OBŽ za voće i povrće Alen Mamić dodao je kako je prvi javni poziv objavljen u svibnju te je bio namijenjen proizvođačkim organizacijama kao korisnicima ove infrastrukture, a 29. lipnja je objavljen javni poziv namijenjen ostalim poljoprivrednim proizvođačima voća i povrća u statusu OPG-a, trgovačkih društava, obrta, zadruga i slično.

Alen Mamić, direktor RDC-a

"Javni poziv će biti otvoren do popunjenosti kapaciteta. Pozivam sve voćare i povrćare da se jave te na taj način sačuvaju svoje proizvode do najpovoljnijih uvjeta na tržištu. Trenutno raspolažemo s 3.078 tona skladišnog prostora, a cijena je 0,10 eura po kilogramu te se nadamo da će svi kapaciteti biti popunjeni", kazao je Mamić rekavši da nakon toga mogu početu s drugom i trećom fazom izgradnje na preostalih pet hektara prostora.

Javni poziv pronađite u dokumentu ispod teksta.

Više pogledajte u videoprilogu Osječke televizije:


Dokumenti


Tagovi

RDC OBŽ Ivan Anušić Alen Mamić Povrće Voće Skladištenje Skladišni kapaciteti


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]