U subotu, 13.travnja 2019.godine u Domu kulture u Dugopolju predstavljeni su rezultati projekta „Pro... Pročitaj cijelu bilješku »

Prodaje se domaći med,s područja imotske krajine. Vrsta meda kadulja i vrijesak

Prodaje se Domaći med s područja Imotske krajine. Vrsta meda je Vrijesak

https://www.vecernji.hr/lifestyle/kosta-vise-od-zlata-a-mi-ga-ne-koristimo-1262506 Košta više od zla... Pročitaj cijelu bilješku »

Domaći Med s vlastitog pčelinjaka,s područja Imotske krajine- za prodaju- Med od ( kadulja,vrisak)

-Domaći med u SAĆU ( prodaje se )

Danas Imotski-09.01.2018.god. stanje u pčelinjaku. Puno Legla,odnosno Matica nije uopće stala raditi... Pročitaj cijelu bilješku »

Domaći MED s područja Imotske krajine od kadulje. Ovo je rad i trud od članova Braniteljsko socijaln... Pročitaj cijelu bilješku »

http://lokalni.vecernji.hr/zupanije/otkad-je-pocela-afera-sa-salmonelom-svi-traze-domaca-jaja-i-pile... Pročitaj cijelu bilješku »


Otkad je počela afera sa salmonelom, svi traže domaća jaja i pile...

'Svaki put kad sam govorio o jajima isticao sam da se uvozi smeće i zato mi je drago što je ministar rekao isto. Sad nitko ne pita za c...

lokalni.vecernji.hr

VRISAK procvira,poslastica za Pčele- Vrhunski Med je od Kadulje i Vriska. Med od kadulje i vriska,ku... Pročitaj cijelu bilješku »

Ulje od distiliranog Smilja,100% čisti EKO proizvod s područja Dalmacije i Hercegovine. Ulje se izvo... Pročitaj cijelu bilješku »

Nije potrebno zalijevati,preskati pescidima,okopavati,samo se potruditi s posudom i otići u netaknut... Pročitaj cijelu bilješku »


Željko Tomas i njegov pijetao iz domaćeg uzgoja - Fotografija

Galerija: Uzgoj kokoši hrvatice i proizvodnja eko-jaja (40346). Na slikama u galeriji su motivi koka hrvatica i njihova eko-jaja, dakak...

www.agroklub.com

Domaći vrcani Med,vrhunske kvalitete od kadulje,vriska,bršljena..spodručja imotsko-hercegovačkog pod... Pročitaj cijelu bilješku »

Pogled na selo Vituša na granici Hrvatske i Hercegovine

Hvatanje sjemena Smilja u prirodi