Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rang liste
  • 10.03.2022. 09:05

Objavljene su inicijalne rang liste za tipove operacija 6.3.1 i 6.1.1

One ne određuju konačan redoslijed s obzirom na to da u postupku administrativne kontrole može doći do umanjenja traženog broja bodova ili odbijanja zahtjeva za potporu, napominju iz APPRRR-a.

Foto: Depositphotos/fotokostic
  • 7.204
  • 491
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je inicijalne rang liste za četvrti natječaj za tip operacije 6.3.1 koji se odnosi na Potporu razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava i tip operacije 6.1.1 za Potpore mladim poljoprivrednicima.

Na ovu objavu, navode, odlučili su se zbog velike zainteresiranosti korisnika.

"Nakon zaprimanja svih zahtjeva za potporu, a na temelju traženog broja bodova u skladu s kriterijima odabira, formirane su inicijalne rang-liste zahtjeva za potporu", pojasnili su iz APPRRR-a.

Međutim, kako napominju, njih su objavili isključivo radi informiranja javnosti i korisnika te da one ni na koji način ne određuju konačan redoslijed, s obzirom na to da u postupku administrativne kontrole može doći do umanjenja traženog broja bodova ili odbijanja zahtjeva za potporu.

"Smanjenje broja bodova koje dovodi do pada korisnika ispod crte ili odbijanje zahtjeva za potporu dovest će do pomicanja korisnika, koji su trenutno ispod crte, prema gore", objašnjavaju.

Posebno su naglasili da je jedino relevantna konačna rang lista koja određuje konačni plasman svakog pojedinog korisnika, a ona će biti pripremljena nakon administrativne kontrole svih zahtjeva koji su iznad crte te okončanja žalbenog postupka.

Inicijalne rang liste pronađite u dokumentima.


Dokumenti


Tagovi

APPRRR Tip operacije 6.3.1 Tip operacije 6.1.1 Inicijalne rang liste


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]