Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko pčelarstvo
  • 08.01.2014. 10:14

Škola za ekološke pčelare

Drugo po redu predavanje Seminara za ekološke pčelare održat će se 9. siječnja 2014. u Zagrebu

Foto: ipmimages.org
  • 399
  • 28
  • 0

Udruga pčelara Pčelinjak, uz potporu Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo pokrenula je seminar za osposobljavanje pčelara za ekološko pčelarenje pod nazivom Zajedno do eko znaka. Drugo predavanje, od šest predviđenih, o normativnim dokumentima u ekološkom pčelarstvu, održat će se u četvrtak, 9. siječnja 2014. godine.

Predavanje će se održati u dvorani mjesne samouprave Kralj Petar Svačić u Preradovićevoj 29, Zagreb, s početkom u 19:30 sati. U potpunosti je besplatno, a sudionike će kroz projekt voditi dr. sc. Zdenko Franić, dipl. ing., koji je ujedno ekološki pčelar.

U interakciji sa svim zainteresiranim polaznicima seminara napisat će se i odgovarajući praktični Priručnik čiji bi se sadržaj i kvaliteta tijekom projekta neprestano unaprjeđivala. Svi polaznici koji budu odslušali minimalno 5 predavanja priručnik će po završetku seminara dobiti besplatno.

Na predavanju će ukratko biti predstavljen sveobuhvatni okvir za regulatorni sustav za hranu u Europskoj uniji te ključni domaći i međunarodni dokumenti koji su važni za proces certifikacije ekološke proizvodnje. Obradit će se najznačajniji zahtjevi postavljeni u normativnim dokumentima, njihove implikacije te način njihovog zadovoljavanja i osiguravanja sljedivosti kontrole hrane proizvedene u ekološkoj proizvodnji.

Više informacija možete saznati na: www.pcelinjak.hr

Foto: ipmimages.org


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Pčelarstvo Ekologija Eko proizvod Med Propolis UP Pčelinjak Zdenko Franić

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]