Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • MŽ Consulting & Fairs
  • 23.08.2014. 12:20

Sajam energetske učinkovitosti - Key Energy!

Posjetite sajmove Key Energy i Key Wind te pogledajte nove tehnologije u preradi bio otpada te nove vjetrene tehnologije!

  • 353
  • 31
  • 0

Key Energy je vodeći europski sajam tehnologije za učinkovitu pretvorbu otpada u energiju, energetske učinkovitosti u industriji i održive mobilnosti. Održati će se od 05. do 08. studenog 2014. godine u Rimini u Italiji.

Key Energy teži razvoju foruma na kojem se susreću pojedinci i lokalne vlasti kako bi se upoznali s razvojem tehnologija i standarda. Raspon tema o kojima se na konferenciji govori je raznolik, od korištenja obnovljivih izvora energije, pozitivnih primjera velikih i malih tvrtki, njihovih problema i situacija s kojima se suočavaju na tržištu. Također, bit će predstavljeni proizvodi i rješenja koja se odnose na nova okruženja te će se organizirati konferencije i seminari za istraživanje novih propisa i poticaje.

Sajam se održava u isto vrijeme kada i sajam Ecomondo, vodeći sajam tehnoloških rješenja za učinkovitu uporabu otpada kao sirovine ili sekundarnog materijala te energetske učinkovitosti, o kojem možete više pročitati klikom na ovaj LINK, i sa sajmom vjetrenih tehnologija – Key Wind. Više o Key Wind sajmu pročitajte u lektu koji se nalazi ispod članka.

Sa pojavom biometana, bioplinska postrojenja postaju biorafinerije, a otpad sa farmi postaje sve vrijedniji. CIB (talijanski Bioplin konzorcij) i Rimini Fiera, promoviraju projekt koji će na sajmu predstaviti tehnologiju biometana, gdje će posjetitelji moći vidjeti sve faze virtualnog lanca opskrbe te provesti ugodno vrijeme učeći na edukativnim radionicama i stručnim predavanjima.

Besplatne ulaznice za posjetitelje!

Ukoliko se registrirate na ovom linku, možete dobiti i besplatne ulaznice za posjet sajmu Ecomondo, ali i sajmove Key Energy i Key Wind. Sve što trebate napraviti jest ispuniti obrazac na dnu stranice gdje ćete označiti da želite posjetiti Ecomondo-KeyEnergy, a nakon toga ćete primiti Print@Home ulaznice.

Više o Međunarodnoj konferenciji o obnovljivim izvorima energije pročitajte na www.keyenergy.eu ili preuzmite letak koji se nalazi ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Key Energy Key Wind Rimini Italija Ecomondo Sajam u Riminiju Održiva energija Energetska učinkovitost Vjetrene tehnologije Prerada otpada