Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EIMA 2014
  • 07.11.2014. 09:30

Eima - međunarodni sajam poljomehanizacije

EIMA International je jedan od najvećih međunarodnih sajmova poljoprivredne mehanizacije koji se održava svake dvije godine u Bologni u Italiji.

  • 311
  • 19
  • 0

Jedan od najvećih međunarodnih sajmova poljomehanizacije koji obuhvaća izložbu poljoprivrednih i vrtlarskih strojeva i opreme, EIMA International, održat će se od 12. do 16. studenog 2014. godine u Bologni u Italiji. Sajam je namijenjen proizvođačima i korisnicima poljoprivredne mehanizacije, a ove će godine obilježiti svoje 41. izdanje.

Na sajamskom prostoru koji zauzima više od 300.000 m² okupit će se brojni predstavnici industrija iz svih dijelova svijeta želeći posjetiteljima predstaviti svoje najnovije tehnologije i mehanizaciju. Održava se u dvogodišnjim ciklusima, a na posljednjem, održanom 2012. godine okupilo se 1.516 izlagača iz 40 zemalja. Da je iznimno popularan među posjetiteljima dokazuje i podatak da ga je 2012. godine posjetilo više od 196.000 posjetitelja.

Po prvi puta u dugogodišnjem izlaganju na sajmu će biti predstavljen i poseban dio posvećen hortikulturi, u okviru kojeg će se predstaviti brojne tvrtke koje se bave uzgojem ukrasnog bilja, ali i one koji se bave proizvodnjom i distribucijom postrojenja i profesionalne opreme za vrtlarenje.

Sajam je tematski podijeljen na četiri dijela, odnosno u četiri salona: componenti, green, energy i M.i.A.


Tagovi

Sajam poljomehanizacije EIMA Bologna Tehnologije Hortikultura Profesionalna oprema Vrtlarenje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]