Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Voćarska manifestacija
  • 06.09.2015. 18:50

Dani voća Koprivničko-križevačke županije

Najvažnija manifestacija iz područja voćarstva i voćarske proizvodnje 17. Dani voća Koprivničko-križevačke županije održat će se 3. listopada 2015. u Đurđevcu.

Foto: djurdjevac.hr
  • 210
  • 13
  • 0

Najvažnija manifestacija iz područja voćarstva i voćarske proizvodnje 17. Dani voća Koprivničko-križevačke županije održat će se 3. listopada 2015. u Đurđevcu.

Kao i svake godine, očekuje se velik odaziv voćara, proizvođača voćnih prerađevina i brojnih stručnjaka iz tog područja, ali i posjetitelja. Želite li sudjelovati i prezentirati svoje proizvode i usluge vezane uz voćarsku proizvodnju, prijaviti se možete do 25. rujna 2015.

Osim popunjene prijave za izlaganje, potrebna je i preslika rješenja o upisu u obrni registar, rješenja o upisu u sudski registar ili pak rješenja o upisu u upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, ovisno o tome imate li obrt, tvrtku ili OPG. Sve to možete donijeti osobno ili poslati poštom u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Koprivničko-križevačke županije, Nemčićeva 5 ili dostaviti faxom: 048/658-131 odnosno e mailom: zdenka.maric@kckzz.hr

Dani voća nude

  • Izložbu i prodaju voća proizvođača voća Koprivničko-križevačke županije, ostalog asortimana vezanog uz proizvodnju i preradu voća, te proizvode đurđevačkog kraja,
  • Stručna predavanja za voćare i proizvođače voćnih prerađevina,
  • Prezentaciju kataloga proizvođača voća Koprivničko-križevačke županije,
  • Popratne sadržaje i
  • Bogat kulturno-umjetnički program.

Predavanja za voćare

U petak 02. listopada 2015. godine u Hotelu Picok od 17:00 do 19:00 sati, stručnjaci s područja voćarstva, održat će predavanja za voćare, koja će se uglavnom odnositi na mjere iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020., mogućnosti ostvarivanja bespovratnih sredstava i obveze voćara pri stavljanju njihovih proizvoda na tržište, dok će izložba i prodaja voća biti 03. listopada 2015. godine, u središtu Đurđevca, od 10:00 do 15:00 sati.

U sklopu manifestacije tradicionalno će biti izdan i katalog 17.Dana voća u kojem će biti predstavljeni svi proizvođači voća s područja Koprivničko-križevačke županije s vrstama voća koje proizvode, sortimentom, brojem sadnica, te površinama zasađenih voćnjaka. Organizatori su Koprivničko-križevačka županija, grad Đurđevac, Savjetodavna služba, PORA-Razvojna agencija Podravine i Prigorja te Turistička zajednica grada Đurđevca.

Prijavu za sudjelovanje i za objavu u katalogu možete preuzeti ispod teksta.

Foto: djurdjevac.hr


Dokumenti


Tagovi

Dani voća Koprivničko-križevačka županija Voćari Proizvođači voća Model izravnih plaćanja Ocjenjivanje sokova


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]