Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obustava ribolovne aktivnosti
  • 15.01.2015. 09:40

Započinju prijave za trajnu obustavu ribolovne aktivnosti

Rok za podnošenje prijava za trajnu obustavu ribolovne aktivnosti počinje teći od 15. siječnja 2015. i traje do 02. ožujka 2015. godine.

Foto: depositphotos.com
  • 275
  • 13
  • 0

Slijedom objave natječaja za sredstva Europskog fonda za ribarstvo za mjeru 1.1. "Trajna obustava ribolovne aktivnosti", rok za podnošenje prijava počinje teći od 15. siječnja 2015. i traje do 02. ožujka 2015. godine.

Predmet potpore je naknada vlasnicima ribarskog plovila koja obuhvaća jednokratna namjenska bespovratna novčana sredstava za trajnu obustavu ribolovne aktivnosti, u skladu s nacionalnom shemom smanjenja ribolovnog napora koja je sastavni dio Plana prilagodbe ribolovnog napora. Trajna obustava ribolovne aktivnosti provodi se u segmentima gospodarskog ribolova na moru i to u:

  • ribolovu okružujućim mrežama plivaricama - srdelarama, i
  • ribolovu pridnenim povlačnim mrežama - koćama.

Trajna obustava ribolovne aktivnosti provodi se uništavanjem ili prenamjenom ribarskog plovila, a korisnici navedene mjere isključivo su vlasnici plovila. Podnošenje prijava obavlja se putem internetske aplikacije AGRONET, kako je propisano člankom 10. Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere 1.1. "Trajna obustava ribolovne aktivnosti" („Narodne novine“ br. 151/2014).

Kao preduvjet za podnošenje prijava korisnici se moraju registrirati u Evidenciji korisnika potpora u ruralnom razvoju i ribarstvu kako bi dobili korisničko ime i zaporku kojima mogu pristupiti AGRONET-u. Sve važne informacije zainteresirani ribari mogu pronaći ovdje.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Fond za ribarstvo AGRONET Ribolovna aktivnost Koća Srdele Mreže