Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konzum Klik
  • 01.12.2015. 15:20

Konzum ima web shop za online trgovinu!

Odsad se proizvodi iz Konzuma mogu kupovati i online, putem novog web shopa Konzum klik.

  • 401
  • 26
  • 0

Trgovački lanac Konzum predstavio je svoj novi koncept online trgovine - Konzum klik, investiciju vrijednu 30 milijuna kuna. Investicija uključuje izgradnju i opremanje novog logističkog centra na više od 5.000 četvornih metara u Vrbanima (bivši Getro) te kompletan redizajn web stranica, uz brojne nove funkcionalnosti.

Prema riječima predsjednika Uprave Konzuma Darka Kneza, "Konzum klik je početak nove ere u online prodaji hrane i pića u Hrvatskoj. Iako je Konzum u tom segmentu prvi i jedini trgovac i dalje će nastaviti s ulaganjima i unapređenjima te usluge, jer vjeruju da je to budućnost trgovine", kazao je Knez, dodajući kako u idućoj godini očekuju povećanje online prodaje i do tri puta.

Širenje u regiji

Od siječnja iduće godine, kako je najavio, u sklopu logističkog centra biti će uvedena i drive in usluga te će kupci naručenu robu moći osobno preuzeti već dva sata nakon završene transakcije. "Konzum će nastaviti s unapređenjem svoje Konzum klik usluge kako bi je učinio dostupnijom kupcima u cijeloj Hrvatskoj pa se planira širenje dostave u više velikih gradova (Rijeka, Osijek, Split), kao i širenje u regiji", istaknuo je Knez, koji je najavio i da se za dva tjedna planira otvoriti preuređeni Konzum u Vukovarskoj (bivši Mercator).

Minimalna narudžba 200 kuna

Kako je istaknuto na predstavljanju Konzum klika, kupcima je trenutno u web shopu na raspolaganju 8.000 artikala, a asortiman će se širiti prema zahtjevima kupaca. Minimalna narudžba je 200 kuna, cijene su iste kao u Super Konzumima, a ako je košarica vrijednosti više od 500 kuna, dostava je besplatna.

Prema iznijetim podacima, prosječna Konzumova online košarica trenutno iznosi oko 630 kuna, u njoj je više od 50 artikala, a 41% online kupaca Konzuma ima između 30 i 39 godina. Iz Konzuma ističu i kako su nove web stranice Konzum klika puno jednostavnije za korištenje, a jedna od najzanimljivijih novih funkcionalnosti je što kupac prije dostave dobiva obavijest u kojoj se vidi fotografija te ime i prezime dostavljača.


Izvori

Hrvatska izvještajna novinska agencija - HINA


Tagovi

Konzum Klik Darko Knez Online kupnja Hrana Piće Budućnost trgovine Web shop


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]