Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Odbjegle životinje
  • 13.02.2016. 18:00

Uhićeni magarci ispraćeni pod rotirkama

Trčali su nekoliko stotina metara po Podravskoj magistrali pa su prvo pobjegli u dvorište Ankice Bobetić, a nakon toga su stajali na križanju nasred ceste.

Foto: webwestphotos
  • 1.119
  • 247
  • 0

Ankica Bobetić iz Poljanca kraj Ludbrega se nemalo iznenadila kada je u svom dvorištu vidjela dva magarca, piše 24sata. Naime, u nedjelju oko 20 sati dva magarca su pobjegla sa gospodarstva Alena Dožaića.

Trčali su nekoliko stotina metara po Podravskoj magistrali pa su prvo pobjegli u dvorište Ankice Bobetić, a nakon toga su stajali na križanju nasred ceste. Stvorila se velika kolona, a netko od vozača je nazvao policiju. U akciju spašavanja krenuli su policajci iz Ludbrega Dunja Njegovec i Saša Gizdavec koji su ih brzo pronašli i zauzdali.

Ipak, nisu se samo tako vratili kući jer su se nakon što su uhićeni pod rotirajućim svjetlima opet krenuli u dvorište Ankice Bobetić. Tada su potražili vlasnika koji živi u susjedstvu kako bi ga obavijestili o bjeguncima. I baš u to vrijeme uočili su ga kako im se približava s konopcima.

Magarci su nevoljko pošli kući pa su ih na kraju svi zajedno morali vući. Gazda je bio sretan što su mu spasili životinje i zahvalio im se. Susjedi su sretni što je životinjska avantura zavšila bez da je netko nastradao. Tvrde kako je ovo već drugi put da su magarci pobjegli vlasniku.

Foto: webwestphotos


Tagovi

Magarci Ankica Bobetić Dunja Njegovec Saša Gizdavecm Alen Dožaić


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!