Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Auto Arbanas
  • 02.10.2015. 15:40

Od sada u RH i ISUZU kamionski program!

Tvrtka Auto Arbanas je, uz pick-up vozilo Isuzu D-Max, postala ovlašteni zastupnik i Isuzu lakih i srednjih kamiona mase od 3,5t do 12t!

  • 1.078
  • 47
  • 0

Velikogorička tvrtka Auto Arbanas d.o.o. je potpisala ugovor s europskim Isuzu distributerom tvrtkom MIDI Europe pa od sada, uz pick-up vozilo Isuzu D-MAX, nudi i Isuzu kamionski program. Radi se o programu lakih i srednje teških kamion najveće dopuštene mase od 3,5t do 12t, kao i pripadajućih originalnih rezervnih dijelova i opreme.

ISUZU kamione pogone sigurni i ekonomični ISUZU dizelski agregati od 3.0 i 5.2 litre spremni na visoka opterećenja te dugotrajan i pouzdan rad. Raspon snage ovih agregata je od 120KS do 240KS. ISUZU nudi isključivo klasične okvire šasije na koje se mogu ugraditi razne vrste nadogradnji: sanduci sa i bez cerade, krute nadogradnje od panela, razne vrste dizalica, kiperi, hladnjače, pekarske i komunalne nadogradnje, kao i razne varijante specijalnih izvedbi, a sve prema želji i potrebi kupca. Istodobno je proširena ponuda nadogradnji na ISUZU D-MAX pa su od sada i za ovo vozilo raspoložive i kiper varijante, hladnjače, pekarske nadogradnje i slično.

U listopadu 2015. otvorenje kamionskog servisa!

ISUZU D-max pick-up vozilo

Osim prodaje vozila, Auto Arbanas je postao i ovlašteni serviser Isuzu kamiona pa tako za listopad planira otvorenje kamionskog servisa u kojem će nuditi mehaničarske, vulkanizerske, limarske i lakirerske usluge za program ISUZU kamiona koje zastupa.

ISUZU je danas sinonim japanske kvalitete i pouzdanosti, sinonim za dizel motore i najveći proizvođač komercijalnih dizel vozila u svijetu. Svojom povijesnom, tehnološkom i duhovnom baštinom, ISUZU i u 21. stoljeću zadržava svoju predvodničku poziciju. ISUZU obitelj korisnika broji 23 milijuna članova diljem svijeta, a sada se po prvi puta ozbiljnije predstavlja u Hrvatskoj sa širim spektrom svojih proizvoda. Zasigurno će inovativnost tvrtke ISUZU prepoznati i mnogi korisnici kod nas.

S novom paletom ponude ISUZU proizvoda možete se upoznati u salonima Auto Arbanasa u Zagrebu u Arena centru, Velikoj Gorici i Sisku, a za više informacija ih možete kontaktirati i na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Auto Arbanas ISUZU kamioni ISUZU D-max Okvir šasije Komunalni program Pekarski program Dizel motor Kiper Servis kamiona Arena centar

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs