Pretraga tekstova
FINE NITI LOKALNIH RAZVOJA 2012. Jagnjedovec, 8 i 9. rujna 2012.
U selu Jagnjedovec kraj Koprivnice u subotu i nedjelju 8. i 9. rujna 2012. održati će se Forum za prehrambeni suverenitet u Hrvatskoj i Sajam ekoloških proizvoda i ideja.
Cilj je okupiti predstavnike udruga, grupa i pojedince koji svojim radom pokreću pozitivne promjene i doprinose održivosti našeg sustava prehrane. Vjerujemo da poticanje zajedništva i suradnja na rješenju problema koji nas sve pritišću te zajedničko predstavljanje javnosti mogu značajno doprinijeti kvaliteti našeg rada i nastojanja.
Program događanja:
Dan je posvećen susretu sudionika i zajedničkom radu. Glavninu programa činit će definiranje zajedničkih problema i mogućnosti njihovog rješavanja kroz moderirane rasprave na četiri glavne teme:
Zaključci rasprava biti će formulirani kao zajednička strategija razvoja prehrambenog suvereniteta i objavljeni u medijima. Prateći edukativni program kreirat će sami sudionici po načelima slobodnog dijeljenja znanja i iskustava.
Otvoreni program za javnost koji uključuje sajam ekoloških proizvoda, prezentacije ideja i projekata sudionika te raspravu na temu prednosti i iskustva pokretanja inicijativa zajedničkih urbanih vrtova.
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na forumu ili želite pomoći u organizaciji i logistici kontaktirajte nas na info@zmag.hr.
Tagovi
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
Svježe ćurke, kobasice i "praženi" grah. Dobar mi tek u dvoje 🤤
Đuro Japaric
prije 5 dana
Temfani grah je bio u posebnoj posudi , a u brdskoj Slavoniji jeo se na Badnjak ! Jedva čekam prženog šarana , dosta mi je ovih dana svinjetine ! Temfani grah je bio u posebnoj posudi , a u brdskoj Slavoniji jeo se na Badnjak ! Jedva čekam prženog šarana , dosta mi je ovih dana svinjetine !
Karolina Rastija
prije 5 dana
Praženi, da, a od tekućine u kojoj se kuhao napravi se "graova čorba" kak bi ovdje rekli, i ukuhaju se gumboci u nju :) Praženi, da, a od tekućine u kojoj se kuhao napravi se "graova čorba" kak bi ovdje rekli, i ukuhaju se gumboci u nju :)
Matija Golubić
prije 6 dana
Uh finoće! Zbog ovakvih stvari čovjek bude sretan što nam dolazi zima! Moji u Slatini su taj grah uvijek zvali temfani. Praženi je isto naziv? Uh finoće! Zbog ovakvih stvari čovjek bude sretan što nam dolazi zima! Moji u Slatini su taj grah uvijek zvali temfani. Praženi je isto naziv?