Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prezentacija
  • 29.07.2013.

Fendt i na +40°C pokazuje klasu

Specijalizirani Fendt traktori imaju dugu tradiciju i uvijek su se isticali svojom pouzdanošću, iskoristivošću i dugotrajnošću.

  • 1.429
  • 128
  • 0

Na zemljištu OPG-a Jugoslava Barković, na obilaznici Čepina kod u Osijeka, tvrtka Interexport d.o.o. održala je prezentacije najnovijih modela traktora Fendt i Valtra te Kverneland priključaka.

Brojni zainteresirani poljoprivrednici odazvali su se pozivu na prezentaciju kako bi uživo vidjeli ove vrhunske traktore i priključke u radu te se na licu mjesta uvjerili u njihovu kvalitetu.

Konstruirani da i najteže zadatke u poljoprivredi svladavaju s lakoćom, uz dodatak inovativnosti i brige za okoliš, Fendt traktori u radu su štedljivi sa potrošnjom goriva što u konačnici rezultira smanjenjem troškova poslovanja.

Poznati po svojoj pouzdanosti, raznovrsnosti, dugom radnom vijeku i Skandinavskom nasljeđu, Valtra traktori su specifično dizajnirani za svakog pojedinog korisnika te su proizvedeni kako bi izdržali najteže klimatske uvjete te pružili najviši nivo performansi u najtežim radnim uvjetima.

Kverneland priključci su se pokazali izvrsnima u obradi tla i u ovim teškim uvjetima na današnjih +40°C, u kombinaciji Fendta i Valtre.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija s prezentacije ovih strojeva.


Fotoprilog


Tagovi

Fendt Valtra Kverneland Interexport d.o.o.


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."