• FarmShow Osijek
  • 23.07.2021. 15:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

8. FarmShow Osijek u kolovozu 2021 - uživo i uz besplatan ulaz

Ova manifestacija jedna je od rijetkih koja se održala i prošle godine unatoč pandemiji Covid-19.

Foto: Maja Celing Celić
  • 536
  • 238
  • 0

Na tradicionalnoj lokaciji Sportske zračne luke održat će se i ove godine, od 27. do 29. kolovoza, sada već 8. po redu - FarmShow Osijek.

Podsjećamo, ova manifestacija jedna je od rijetkih koja se održala prošle godine zbog pandemije Covid-19. Nešto manji broj izlagača, njih 17, tako je imalo priliku nakon poduže stanke od sajmova, uživo pokazati najnovije inovacije u poljoprivredi. 

Nažalost, zbog mjera opreza, izostala je tradicionalna utrka traktora, a nije bilo niti popularnih i dobro posjećenih demonstracija opreme i strojeva u radu na obližnjim oranicama. Ipak, posjetitelja nije nedostajalo, bilo je tu OPG-ovaca, obitelji s djecom, ali i onih koje je dovela čista znatiželja. 

Ulaz je za sve bio besplatan, a tako će biti i ove godine, najavljuju organizatori Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme koji će dodatne informacije o broju izlagača i sadržajima objaviti uskoro. 


Tagovi

FarmShow Osijek Sajam mehanizacije Osijek Besplatan ulaz


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 34 319 050, e-mail: [email protected] web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Svaka proizvedena litra mlijeka ili kilogram mesa, stvara nam gubitak od 25 do 40 posto, otkako su cijene svih naših inputa višestruko porasle“, kaže Emina Burek, čiju priču donosimo sutra...