Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kupusijada
  • 10.09.2021. 10:30
  • Moravički okrug, Mrčajevci, Čačak

Kupusijada u Mrčajevcima od 17. do 19. septembra

Takmičenje u kuvanju kupusa u zemljanom loncu odvija se u nekoliko kategorija, a najuspešniji dobijaju, tradicionalno, Zlatni, Srebrni i Bronzani lonac.

Foto: Facebook/Kupusijada Mrčajevci
  • 179
  • 11
  • 0

Tradicionalna poljoprivredno-turistička manifestacija "Kupusijada" održaće se od 17. do 19. septembra u Mrčajevcima, pod pokroviteljstvom Grada Čačka i u organizaciji Turističke organizacije Čačka i Saveta "Kupusijade", i to 18. put po redu.

Od 2003. godine Mrčajevci su poznati po svojevrsnoj i veoma posećenoj manifestaciji "Kupusijada". Takmičenje u kuvanju kupusa u zemljanom loncu odvija se u nekoliko kategorija, a najuspešniji dobijaju, tradicionalno, Zlatni, Srebrni i Bronzani lonac. U kulturno-zabavnom programu učestvuje preko 1.200 učesnika - kulturno-umetnička društva i najpoznatiji estradni izvođači, istaknuto je na stranici Turističke organizacije Čačak.

Kako je saopšteno, programom 18. manifestacije, pored takmičarskog dela programa u kuvanju kupusa u zemljanom loncu po tradicionalnoj recepturi, predviđen je i bogat program, koji će tokom sva tri dana održavanja manifestacije, početi u 16 časova.


Tagovi

Mrčajevci Kupusijada Zlatni lonac Svadbarski kupus Kuvan kupus


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer