Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 10.07.2013. 19:00

Traktor New Holland T8

New Holland T8 je model traktora snage od 219 kW do 286 kW.

  • 2.811
  • 140
  • 0

Moderan i stabilan, snažan i sposoban. Tipični New Holland

New Holland DNK prolazi kroz svaki aspekt T8 traktora serije. Dugi međuosovinski razmak za stabilnost. Mirna, prostrana kabina. Svjetska klasa ergonomije. Moderna FPT snaga za optimalne performanse i ekonomičnost. Teške osovine za dvostruke kotače sprijeda i straga. Visoki kapacitet hidraulike. Odlična vidljivost. Velika sposobnost manevriranja. Moderan izgled.

Više snage i produktivnosti

T8 traktori su najmoćniji traktori serije dostupan s punim powershift transmisijom.Cijeli spektar se diči New Holland ECOBlue ™ SCR-tehnologija za Tier 4A sukladnosti. To znači da Cursor 9 motora ima iznimnu prozračnost za značajan učinak prednost. Svi modeli imaju motor Power Management koji nudi više snage za zahtjevne priključno vratilo, hidraulički i transportu, s do 49hp (CV) na dodatni T8.390.

Maksimalna raznovrsnost

T8 traktori nisu bili dizajnirani isključivo za obradđivanje. Dugi razmak osovina i iznimnu upravljivost osiguravaju T8 ne mogu samo u excel teške nacrt programa, oni su također pogodni za uzgoj sekundarne, bušenje i prijevozne zadatke. Integrirani prednji podizni uređaj i PTO znači da cijeli prednji niz može biti opremljen i spojen na napajanje.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Magic Ice, prvi sladoled iz BiH dobio priznanje za najuspješniji nastup na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Opširnije o prvom bh. sladoledu čitajte na linku - https://t.ly/TFK97